ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τίμησαν την μνήμη του Δημήτρη Βαονάκη οι συνάδελφοι του

0

Στην μνήμη του αξέχαστου συμπολίτη μας γιατρού – μαιευτήρα – γυναικολόγου Δημήτρη Βαονάκη, αφιερώθηκε το 14ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Μαΐου στο Ηράκλειο.

Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική πράξη από τους συναδέλφους του που θυμούνται τον άνθρωπο αλλά και τον επιστήμονα που συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση της μαιευτικής – γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και διακρίθηκε για τους κοινωνικούς του αγώνες και την προσφορά του στον συνάνθρωπο.

Η πρόταση, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, ήταν του διακεκριμένου Ηρακλειώτη γιατρού μαιευτήρα - γυναικολόγου κ. Ιωάννη Ματαλιωτάκη και του Ρεθεμνιώτη συναδέλφου του κ. Παναγιώτη Αποστολάκη, με τον οποίο ο Δημήτρης Βαονάκης είχαν συνεργαστεί στενά, όταν βρισκόταν εν ζωή και εν δράσει.

Με την ευκαιρία θυμόμαστε τον Δημήτρη Βαονάκη από την ενεργό του δράση στις δύο φωτογραφίες που μας παραχώρησε με συγκίνηση ο αγαπητός κ. Αποστολάκης. Στην πρώτη τον βλέπουμε με τον πρώτο διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής του Γ.Ν. Ρεθύμνου κ. Στέλιος Δρανδάκη και τις αείμνηστε μαίες του νοσοκομείου μας Φωτεινή Σταυρουλάκη και Ρένα Δακωρόνια.

Στην δεύτερη μέσα στο χειρουργείο μαζί με τον Παναγιώτη Αποστολάκη, τον Ανδρέα Οικονομάκη και την αναισθησιολόγο Δέσποινα Νεονάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ