ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κάλεσμα αποδοκιμασίας της ΝΔ από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δώρα Αυγέρη

0

Η κ. Αυγέρη επισκέφθηκε το Ρέθυμνο και εγκαινίασε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων το απόγευμα του Σαββάτου. 

"Η ψήφος της 9ης Ιουνίου είναι καθοριστική" δήλωσε η κ. Αυγέρη και συμπλήρωσε:" όχι μόνο γιατί θα μας επανασυνδέσει με την Ευρώπη αλλά και γιατί θα δημιουργήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την πολιτική αλλαγή με τις βουλευτικές εκλογές. Νομίζω ότι η προσμονή του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουμε από ολόκληρη την χώρα. Από κάθε επίσκεψη, από κάθε συνάντηση μας με τους απλούς, καθημερινούς πολίτες σε κάθε περιοχής της χώρας. Μόνιμη επωδός είναι πως δεν αντέχουμε άλλο, κάντε κάτι. Αυτό μας λένε οι πολίτες. Και είναι υποχρέωση μας, πατριωτικό μας καθήκον, να ανταποκριθούμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει. Καταθέτουμε πρόγραμμα, σχέδιο, προτάσεις και συγκεκριμένα μέτρα για την ανακούφιση των ανθρώπων, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την ενίσχυση του εισοδήματος και με θεσμικές παρεμβάσεις για να θωρακιστεί το κράτος δικαίου, αυτό που τόσο έχει πληγεί στις μέρες διακυβέρνησης του καθεστώτος Ν.Δ. - Μητσοτάκη".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ:

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος κ. Μανώλης Αυγενάκης, καθώς επίσης φίλοι και ψηφοφόροι της παράταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ