ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι συγχαρητήριες επιστολές του Δήμου Ρεθύμνου για την Πανευρωπαϊκή επιτυχία του Νίκου Καραβάνου

0

 Συγχαρητήριες επιστολές στον Ρεθυμνιώτη Πρωταθλητή Πάλης Νίκο Καραβάνο, απέστειλαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού Δ.Ρ. κ. Νίκος Προβιάς, για την εκ μέρους του κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συνεχάρησαν επίσης την Πρόεδρο κ. Αντωνία  Παπαδάκη και τα Μέλη του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου   (Α.Π.Ο.Ρ) καθώς και τον Προπονητή του πρωταθλητή,  για την συνδρομή  τους στην προαγωγή του Αθλητισμού εν γένει και στην προβολή της δυναμικής του  Ρεθύμνου στο συγκεκριμένο τομέα.

Ειδικότερα, στην επιστολή του  στην Πρόεδρο του Α.Π.Ο.Ρ ο κ. Μαρινάκης αναφέρει :  

«Κυρία Πρόεδρε, παρακαλώ δεχθείτε και διαβιβάστε στον Έλληνα, Ρεθυμνιώτη Πρωταθλητή Πάλης του Α.Π.Ο.Ρ  Νίκο Καραβάνο αλλά και στον άξιο προπονητή και πατέρα του κ. Μανόλη Καραβάνο  τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη συγκλονιστική του νίκη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ17 που διεξήχθη προσφάτως στη Σερβία .

Παρότι θα δοθεί η ευκαιρία να τους καταθέσω από κοντά τα συγχαρητήρια μου, στη διάρκεια της επικείμενης συνάντησής μας στο Δημαρχείο την προσεχή Τρίτη, έκρινα αναγκαία και την έγγραφη έκφραση τους.                                                         

Χαίρομαι που ανταμείφθηκαν  η επίπονη προετοιμασία και οι θυσίες του Νίκου, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, επέδειξε θαυμαστή  πειθαρχία και  προσήλωση στο στόχο του.

Η επιτυχία του τιμά την πόλη μας, προάγει τον Αθλητισμό και είμαι βέβαιος ότι θα επιδράσει ευεργετικά στους νέους μας, εμπνέοντάς τους θετικά  ως  αξιομίμητο παράδειγμα.

Εύχομαι ο νεαρός μας πρωταθλητής Νίκος Καραβάνος να αξιωθεί υψηλές διακρίσεις και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης και να διανύσει μια  μακρόχρονη, επιτυχημένη αθλητική σταδιοδρομία,  που θα του προσφέρει διεθνή αναγνώριση και καταξίωση

Σε σας  και στον προπονητή του πρωταθλητή,  εύχομαι  υγεία και δύναμη  για να συνεχίσετε να υποστηρίζετε, με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα, το επωφελές για την κοινωνία μας και τον Αθλητισμό έργο που επιτελεί ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού επισημαίνει:

«Κυρία Πρόεδρε, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια  για την μεγάλη επιτυχία του αθλητή του Ομίλου σας, Νίκου Καραβάνου, που τίμησε την Ελλάδα και το Ρέθυμνο κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελευθέρας. Τέτοιες υψηλές διακρίσεις δίνουν το παράδειγμα και σε άλλους αθλητές προκειμένου να θέσουν και να κατακτήσουν αθλητικούς στόχους με χρηστές αξίες και συνέπεια.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στον προπονητή και πατέρα του, Μανώλη Καραβάνο, ο οποίος στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια του Νίκου εμφυσώντας  σε αυτόν τους ιερούς κανόνες τού ευ αγωνίζεσθαι με σύνεση και προσήλωση στον στόχο του.

Εύχομαι κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε μελλοντική επιδίωξη του αθλητή σας  και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους τόσο με τις νίκες όσο και με το ήθος του».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ