ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την εγκληματικότητα

0

Χθες το πρωί στην εκπομπή του Σταύρου Ρακιντζή «Διάφανη Πόλη» στον Studio Rethymno 9,80 κατατέθηκαν σοβαρές καταγγελίες για την δράση των παράνομων κυκλωμάτων στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου, την σοβαρή εσωτερική κατάσταση στους κόλπους της αστυνομίας και την έλλειψη προσωπικού των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών.

Τις καταγγελίες τις έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου κ. Ανδρέας Γύπαρης.

Αφού σχολιάσουμε θετικά την αποκαλυπτική στάση που τηρεί ο πρόεδρος και οι συνάδελφοι του που «χτυπούν το καμπανάκι» προς την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να επισημάνουμε για άλλη μια φορά τα πόσα η εφημερίδα μας έχει αποκαλύψει κατά καιρούς για την νοσηρότητα που υπάρχει στο Ρέθυμνο σχετικά με την δημόσια τάξη.

Είναι λυπηρό, αλλά είναι αλήθεια, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το «Ρέθεμνος» για όσα έγραψε στο φύλλο του Μεγάλου Σαββάτου αλλά και πολλά άλλα κατά το παρελθόν. Στο Ρέθυμνο υπάρχει πρόβλημα και οφείλει η τοπική κοινωνία και οι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων πως αυτό αποτελεί πρωτεύον πρόβλημα του νομού μας.

Εμείς απλά να επισημάνουμε ό,τι είπε χθες ο κ. Γύπαρης: «Θα ξαναζήσουμε σύντομα καταστάσεις αντίστοιχες με τα Ζωνιανά του 2007»…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ