ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πανήγυρις και έκπλυσις Αγίας Τραπέζης Ι.Ν. Αγ. Μαγδαληνής Νέας Μαγνησίας

0

Ο Σεβασμιώτατος, στην προσλαλιά του, αναφέρθηκε στον βίο της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, επεξήγησε στους πιστούς την Ιερά Ακολουθία της Εκπλύσεως της Αγίας Τραπέζης και ευχήθηκε προς όλους πάντοτε να είμαστε στις επάλξεις του χρέους και του καθήκοντος, γευόμενοι τα δωρήματα του Θεού εντός της Αγίας μας Εκκλησίας.

Καταλλήλως προσφώνησε ο Εφημέριος, π. Σμάραγδος Δενδρινός, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι συντρέχουν και στηρίζουν το έργο της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Εφημέριο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους Ενορίτες να πράττουν πάντοτε το έργο του Θεού εις δόξαν Αυτού και έπαινον της Εκκλησίας και επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην Ενορία.

Τέλος, ο Επίσκοπός μας τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση ενώπιον του Μνημείου της Μικρασιάτισσας Μάνας, στον προαύλειο χώρο του Ναού, για όλους τους αοιδίμους Μικρασιάτες αδελφούς μας, καθώς και για τους εν Κύπρω τελειωθέντες αδελφούς μας κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα από την Ενορία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ