ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα πρώτα απογεύματα του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

0

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, το απόγευμα της Πέμπτης, 1ης Αυγούστου 2024, χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και την πρώτη Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 2ας Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Παναγίας Λατζιμά.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 3ης Αυγούστου 2024, ο Επίσκοπός μας χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό των Ιερών Εγκαινίων, στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, όπου πραγματοποίησε και την κατάθεση των Ιερών Λειψάνων για τα Εγκαίνια του Παρεκκλησίου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής, 4ης Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Αρμένων Ρεθύμνου, παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Μεγάλου Ιεροκήρυκος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Παναρέτου.

Ο Σεβασμιώτατος, σε όλες τις περιστάσεις, ομίλησε καταλλήλως προς το εκκλησίασμα, ευχόμενος καλό Άγιο Δεκαπενταύγουστο και με το καλό να συνεορτάσομε όλοι μαζί, με πνευματική ευφροσύνη και χαρά, το «Πάσχα του καλοκαιριού», την Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.   

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ