ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νεκρός εντοπίστηκε ο 32χρονος πυροσβέστης στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

0

Νεκρός εντοπίστηκε ο 32χρονος πυροσβέστης μετά την επιχείρηση αναζήτησης που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Τρίτης στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα που είχε έρθει εκδρομή με τη σύντροφο του στο Ρέθυμνο  ξεκίνησε από το απόγευμα στην περιοχή του Κουρταλιώτικου φαραγγιού, όταν η σύντροφός του ειδοποίησε τις αρχές πως έχει χάσει τα ίχνη του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα η κοπέλα ενημέρωσε τις αρχές πως ο 32χρονος συντροφός της αγνοείται. Όπως έγινε γνωστό, το  ζευγάρι, επισκέφθηκε το Κουρταλιώτικο φαράγγι και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη γέφυρα του Πρέβελη. Όπως η νεαρή ανέφερε στις αρχές τελευταία φορά τον είδε να κολυμπάει ενώ η ίδια συνέχισε την πορεία της προς την έξοδο, ωστόσο λίγο αργότερα τον αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να τον εντοπίσει.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή στην αρχή χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός αργά το βράδυ της Τρίτης  

Στην επιχείρηση συμμετείχαν  25 πυροσβέστες , με 2 οχήματα δύο οχήματα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο η ομάδα Σ.μη.ΕΑ της ΠΕΠΥΔ Κρήτης και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού.

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ