ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο επίκεντρο το στρατηγικό σχέδιο για την βιώσιμη, αεροφόρο και καινοτόμο ανάπτυξη του Δήμου Αγίου Βασιλείου

0

Το Στρατηγικό σχέδιο για μία Βιώσιμη, Αειφόρο και Καινοτόμο Ανάπτυξη του Δήμου Αγίου Βασιλείου παρουσιάζεται την ερχόμενη Παρασκευή 9 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σπηλίου στις 20:30.

Η μελέτη εκπονήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την προβολή των μνημείων, της παράδοσης, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, το φυσικό περιβάλλον, στηρίζει τη ντόπια παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα, δημιουργεί ένα ποιοτικό τουριστικό προορισμό, δίνοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα και μία ξεχωριστή ταυτότητα σε ολόκληρη την περιοχή.

Το σχέδιο ακολουθεί την βασική πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής για αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής με βασική προτεραιότητα την προστασία και τη διατήρηση του φυσικού και πολιτιστικού κεφαλαίου.

Η παρουσίαση της μελέτης θα γίνει από τον κ. Σταύρο Ρακιντζή, Πολιτικό & Κοινωνικό Επιστήμονα – Δημοσιογράφο, ο οποίος είναι και ο συντάκτης του σχεδίου, ενώ συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι κ. Μιχάλης Μαυροτσουπάκης και κ. Σταύρος Φραγκιουδάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ