ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος μετά την φονική ενέδρα στο Βιλανδρέδο – Εξετάζεται η σύνδεση της υπόθεσης με παλαιότερη επίθεση δολοφονίας

0

Άγρια δολοφονική επίθεση δέχθηκε 69χρονος κτηνοτρόφος λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί στο χωριό Βιλανδρέδο στο Ρέθυμνο. Τον 69χρονο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πυροβόλησαν έξι φορές άγνωστοι που τον περιμέναν κρυμμένοι εντός της κτηνοτροφικής μονάδας που διατηρεί η οικογένεια του θύματος.  

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας μπαίνει το σοκαριστικό γεγονός ότι ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε με χαραγμένη τη γλώσσα, πράγμα που σημαίνει ότι υπέστη βασανισμό από τους δράστες της επίθεσης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό που σημειώθηκε στο Βιλανδρέδο φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 26χρονος γιος του 69χρονου κτηνοτρόφου με καυστικό υγρό στον Κουμπέ Ρεθύμνου, στα τέλη Ιουλίου του 2024, πράγμα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ από την πρώτη στιγμή.

Όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φαίνεται να έχει σχέση με μια μικρής αξίας έκταση γης για την οποία υπάρχει ήδη διαμάχη με άλλη οικογένεια.  

 Ο 69χρονος που έχασε πολύ αίμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) και ερευνά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Το χρονικό της δολοφονικής ενέδρας

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος μετάβει στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί η οικογένειά του προκειμένου να κάνει μια σειρά εργασιών. Ωστόσο νωρίτερα άγνωστοι δράστες, είχαν μπει εντός της μονάδας και του έστησαν ενέδρα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Το θύμα έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του επικοινώνησε τηλεφωνικά με το γιο του που έσπευσε στο σημείο και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος, «οι δράστες του είχαν κόψει τη γλώσσα για να μην φωνάζει…»!

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ