ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της επίθεσης του δράστη στο Βιλανδρέδο…

0

Η δολοφονική επίθεση κατά του κτηνοτρόφου στον Βιλανδρέδο που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ λόγω της βαρβαρότητας που ακολουθήθηκε από το δράστη, συνεχίζει να απασχολεί τις διωκτικές αρχές, οι οποίες στην διάθεση τους έχουν βίντεο με όλα όσα έγιναν το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στο ποιμνιοστάσιο του θύματος.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος, γνωρίζοντας προφανώς ότι η ζωή του κινδυνεύει, είχε τοποθετήσει κάμερες στην κτηνοτροφική μονάδα καθώς και σύστημα συναγερμού.

Οι κάμερες κατέγραψαν εκείνο το πρωί τα πάντα. Ο δράστης έφτασε στο σημείο δύο ώρες πριν τον ιδιοκτήτη. Φαίνεται να κινείται στα τέσσερα, με χέρια και με πόδια, προφανώς για να μην καταγραφεί επακριβώς ο τρόπος που κινείται. Φορούσε δε κάλτσα στο κεφάλι και το όπλο του κρεμόταν από την ζώνη του.  Επίσης, φαίνεται πως γνώριζε για το σύστημα συναγερμού και δεν εισήλθε στο ποιμνιοστάσιο παρά μόνο αφού ο 69χρονος έφτασε και τον απενεργοποίησε.

Ακολούθως κινούμενος όπως περιγράψαμε παραπάνω μπήκε βασάνισε για αρκετή ώρα και πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο από το Βιλανδρέδο ενώ σε ό,τι αφορά το κόψιμο της γλώσσας επίσης φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένο. Ο δράστης, άτομο μάλλον έμπειρο στο να λειτουργεί ως πληρωμένος δολοφόνος, είχε μαζί του ένα ψαλίδι κουράς αιγοπροβάτων! Και με αυτό καταγράφεται να διαπράττει το πλέον ανατριχιαστικό μέρος του όλου εγκλήματος του.

Οι έρευνες συνεχίζονται και το πρόσωπο του δράστη, μπορεί να μην φαινόταν αλλά οι πληροφορίες θέλουν τις αρμόδιες διωκτικές αρχές να μην κινούνται στο σκοτάδι…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ