ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Παρέλαση» υποψηφίων προέδρων…

0

Δυο ήταν οι υποψήφιοι πρόεδροι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που ήρθαν την Πέμπτη 26/09 στο Ρέθυμνο, με τις συγκεντρώσεις τους να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το μεσημέρι ο Παύλος Γερουλάνος συνάντησε φίλους και στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ στο café Bankery και το απόγευμα ο Χάρης Δούκας μίλησε επίσης σε τοπικά στελέχη και φίλους του κινήματος στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν για την παρουσία τους ήταν ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης που πέρασε για να καλωσορίσει και να χαιρετίσει τον υποψήφιο πρόεδρο αλλά και δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, χωρίς όμως να παραμείνει στην ομιλία του. Στην εκδήλωση του κ. Δούκα, επίσης βρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Άννα Ελευθεριάδου, Άγγελος Μαλάς και Νεκτάριος Παπαδογιάννης. Επίσης το παρών έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σαρρής, ο γραμματέας Ανδρέας Αντωνίου και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ακόμα στην εκδήλωση βρέθηκαν τα μέλη της Κ.Ε. Γιάννης Λίτινας και Στέλιος Βρυλλάκης, αλλά και παλιά και νέα στελέχη του κόμματος. Εκεί ήταν η Κασσάνδρα Κοτζανάκη, ο Άλη Χάγκ, ο Μανώλης Σιγανός, η Γιάννα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Καρκαλέτσης, η Ανδριανή Βαονάκη, η δημοτική σύμβουλος Χαρά Λιανδρή, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρίου Μενέλαος Φραγκιουδάκης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαδάκης, ο Μανώλης Καρνιωτάκης, ο Γιώργος Ματθαιακάκης, ο Γιώργος Πολιουδάκης, αλλά και ο Πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθυμνου Χαράλαμπος Σφακιανάκης. Στο Εργατικό Κέντρο συνόδευε τον κ. Δούκα και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου.

Νωρίτερα στη συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης οι κ.κ. Αντωνίου, Σαρρής, Βρυλλάκης και Λίτινας, τα μέλη της Ν.Ε., Γιάννης Καρκαλέτσης και Νίκος Μανωλεσάκης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παπαδάκης, ο Μανώλης Καρνιωτάκης, ο Απόστολος Ψωμάς και Νίκος Ρεϊζάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γερουλάνος, πριν τη συνάντηση επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη Μ. Λιονή και τον δήμαρχο Γ. Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται ότι μια εβδομάδα νωρίτερα πραγματοποίησε την επίσκεψή της στο Ρέθυμνο η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ αύριο Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντήσει φίλους και τοπικά στελέχη στην αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» στο Ωδείο Ρεθύμνου.    

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ