ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εικαστική παρέμβαση των παιδιών του ΚΔΑΠ Ατσιποπούλου στο Γήπεδο της περιοχής

0

Το καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα άφησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π. ) Δήμου Ρεθύμνου, το οποίο λειτουργεί στο  Ατσιπόπουλο, στο γήπεδο της περιοχής.
Υπό την  καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους κας   Διαμαντάκη και  κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας κ. Νίκο  Βερνάδο, τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. έκαναν μια πολύχρωμη, αισιόδοξη, ενυπόγραφη ζωγραφική παρέμβαση στον τοίχο του Γηπέδου Ατσιποπούλου.
Η ωφέλιμη αυτή πρωτοβουλία πρόσφερε στα παιδιά τη δυνατότητα  να συνεργαστούν δημιουργικά,  να αντιληφθούν βιωματικά τη σχέση τους με το δημόσιο χώρο και να εμπνευστούν πάνω σε τρόπους  αισθητικής του αποκατάστασης.
Τα Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Ρεθύμνης επενδύουν σταθερά στην υγιή και πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Οι συμπολίτες γονείς που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν το Κ.Δ.Α.Π «Νέος Παιδικός Κόσμος» (Δ/νση: 15ο Δημοτικό Σχολείο) και το Κ.Δ.Α.Π της Δ.Ε Νικ.  Φωκά  (Δ/νση: Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου) προς όφελος των παιδιών τους, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στην κ.  Διαμαντάκη Ιλιάννα στο τηλ: 697 939 7819 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης και μέσω του  συνδέσμου   https://aitisi.rethymno.gr/  να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους (διαθέσιμη από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024). 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ