ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η θέση του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου για περιστατικό σε σχολικό λεωφορείο

0

Με έκπληξή της η «ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου ΑΕ» διαπιστώνει τις τελευταίες ώρες την δημοσιοποίηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενός καθαρά υπηρεσιακού εγγράφου της που αφορά σε περιστατικό που συνέβη στην διάρκεια σχολικού δρομολογίου.

Το έγγραφο αυτό που έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, απευθυνόταν σε συγκεκριμένες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Θεσμικούς Εκπροσώπους του Ρεθύμνου (δεν είχε γίνει κοινοποίηση στα ΜΜΕ) και η αποστολή του είχε σκοπό την άμεση ενημέρωση τους ώστε να δρομολογήσουν τις απαιτούμενες ενέργειες για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Η Εταιρία μας -που είναι κάθετα αντίθετη με την φιλοσοφία της διαρροής πληροφορίων και εγγράφων που αποτελούν εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ αρμοδίων υπηρεσιών- ουδεμία πρόθεση έχει ούτε να εκθέσει και να διασύρει ανήλικα ή ενήλικα άτομα, αλλά ούτε και να στοχοποιήσει περιοχές της Κρήτης αμαυρώνοντας την ιστορία και την παράδοση τους.

Σε κάθε περίπτωση η «ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου Α.Ε.» καθιστά σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να αναλωθεί σε σχολιασμούς σχετικά με την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς το λόγο έχουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες.

Καλούμε τους εκπροσώπους του Τύπου να αρκεστούν και να σεβαστούν την θέση της Εταιρίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ