ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δύο ελαιουργικές επιχειρήσεις - Μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης στην έκθεση «Sial Paris 2024»

0

Δύο δυναμικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου, οι ΕΥΟΣΜΟΣ Α.Ε. (Ελαιώνες Μανωλάκη https://evosmos-sa.gr/  ) και ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ (Ladi Τσουδερός  https://www.laditsouderos.gr/ )
που δραστηριοποιούνται στους  τομείς της  παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου θα συμμετάσχουν παρουσιάζοντας τα προιόντα τους  στην Sial Paris 2024,  μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εκθέσεις Τροφίμων, Ποτών και Υπηρεσιών, η οποία ξεκινά το προσεχές διάστημα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Η Συμμετοχή πραγματοποιείται με την έμπρακτη στήριξη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, το οποίο επιχορηγεί σημαντικό μέρος  του κόστους συμμετοχής των δύο παραπάνω μελών του.
Σε ό,τι αφορά την  Sial Paris , θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο Παρίσι (Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού, Paris – Nord Villepin - https://www.sialparis.com/ ). H έκθεση διεξάγεται κάθε 2 χρόνια και θεωρείται το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ευρώπη στον κλάδο των Τροφίμων – Ποτών.
Η παρουσία στην  διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για την υποστήριξη και ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Ρεθυμνιώτικων επιχειρήσεων στην διεθνή αγορά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ