ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρroject 500 εκατ. ευρώ στην Τριόπετρα Ρεθύμνου…

0

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση βρίσκεται η μεγάλη επένδυση του κυπριακού ομίλου Φωτιάδη στην Τριόπετρα νότια του Ρεθύμνου, μετά την άδεια έγκρισης περιβαλλοντικών όρων που έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για την ανάπτυξη και τη λειτουργία ενός νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5 αστέρων, δυναμικότητας 600 κλινών.

Το project είναι ύψους περί τα 500 εκατ. ευρώ, προβλέπει την κατασκευή σε δύο φάσεις ενός τουριστικού καταλύματος σε μία έκταση άνω των 91 στρεμμάτων.

Στο πλαίσιο της α’ φάσης του έργου, αναμένεται να αναπτυχθούν ένα ξενοδοχείο και τουριστικές κατοικίες εμβαδού από 250 τ.μ. έως 550 τ.μ. ενώ θα αναπτυχθεί επίσης ένα παγκόσμιας κλάσης WellnessSpa, έκτασης 2.700 τ.μ..

Στη β’ φάση σχεδιάζεται η δημιουργία ενός τουριστικού χωριού, με καταστήματα και εκκλησία, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις, θεματικό πάρκο αναψυχής για παιδιά κ.λπ.

Παράλληλα, θα αναπτυχθούν ένα γήπεδο γκολφ, συνεδριακό κέντρο τρία γήπεδα τένις, πισίνες, κέντρο δραστηριοτήτων για παιδιά, καθώς και χώροι εστίασης που θα αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα της Κρήτης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ