ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωτοποριακή θεραπεία για πρώτη φορά στην Κρήτη: SLT λέιζερ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για ασθενείς με γλαύκωμα

0

 Για πρώτη φορά στην Κρήτη ασθενείς με γλαύκωμα που δεν έχουν ξεκινήσει θεραπεία ή λαμβάνουν ένα φάρμακο, θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει, με την έλευση του νέου μηχανήματος λέιζερ στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Πρωτοπορεί το νοσοκομείο Ρεθύμνου με ένα τελευταίας γενιάς μηχάνημα Laser για τη θεραπεία γλαυκώματος. Το SLT λείζερ, το οποίο πλέον αποτελεί πρώτη θεραπευτική επιλογή, έρχεται να δώσει ανάσα σε χιλιάδες ασθενείς για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Ασθενείς από κάθε γωνιά του νησιού αναμένεται να απευθυνθούν στην οφθαλμολογική κλινική του ιδρύματος, λαμβάνοντας αυτή την κορυφαία θεραπεία και παρατείνοντας τη χρήση κολλυρίων για αρκετά χρόνια.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της κλινικής, η οποία ξεκίνησε το 2009, προσελκύουν χιλιάδες ασθενείς το χρόνο, ενώ παράλληλα, ξεκίνησε ιατρείο φλεγμονών και προγραμματίζεται να λειτουργήσει η χειρουργική του αμφιβληστροειδή.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό της κλινικής λειτουργεί ακούραστα ως ομάδα, στέλνοντας στους πολίτες ηχηρό μήνυμα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ