ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Παλιά και νέα στελέχη στον αγώνα της κάλπης του ΠΑΣΟΚ - Στο Πέραμα ψήφισε ο Βουλευτής Μανώλης Χνάρης

0

Ο Βουλευτής του κόμματος Μανώλης Χνάρης επέλεξε να ψηφίσει στο Πέραμα ενώ ο Μυλοπόταμος φαίνεται αν έχει "την τιμητική του" σε αυτή τη διαδικασία καθώς η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου Μιχάλης Σαρρής, επέλεξαν το Γαράζο για να ψηφίσουν την επιλογή τους για το νέο πρόεδρο του κόμματος. 

Επίσης ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Αντωνίου περιοδεύει από το πρωί σε όλα τα εκλογικά τμήματα εποπτεύοντας τις διαδικασίες ενώ το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο Δημαρχείο Ανωγείων. 

Γνωστά παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται "στις επάλξεις". Είδαμε τον εστιάτορα Όθωνα Χριστουλάκη σε ρόλο εφορευτικής επιτροπής στο Δημαρχείο Ρεθύμνου αλλά και την επιχειρηματία και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ελένη Σαλβαράκη σε αντίστοιχη θέση στις κάλπες της Αντιπεριφέρειας. Εκεί ήταν και ο Πολιτικός Μηχανικός και μέλος της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λίτινας. 

Στην εφορευτική Επιτροπή του Περάματος συμμετέχει ο Αντιδήμαρχος Σήφης Βουκάλης. 

Επίσης στην εφορευτική επιτροπή του Πλακιά και στην εφορευτική επιτροπή της Επισκοπής συμμετέχουν από το πρωί η Έλενα Γκίκα και ο Νίκος Γκίκας, παιδιά της Άννας Ελευθεριάδου και του καθηγητή Πέτρου Γκίκα, που αποτελούν "νέο αίμα" του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας τους, τα οποία χειρίζονται τα τάμπλετ ηλεκτρονικής καταχώρησης των ψηφοφόρων των σημερινών εσωκομματικών εκλογών!

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ