ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επετειακές εκδηλώσεις στο Πέραμα και στο Ηράκλειο για τους Τέσσερις Μάρτυρες

0

Στο Πέραμα, το Κ.Η.Φ.Η. Περάματος παρουσίασε μια όμορφη επετειακή εκδήλωση, η οποία προέβαλε με ωραίο και πρωτότυπο τρόπο τα μηνύματα των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, αλλά και το σθένος και την καλή διάθεση των ωφελουμένων και εργαζομένων της συγκεκριμένης δομής.

Στην εκδήλωσε παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, Αντιδήμαρχοι, τοπικοί φορείς και πολλοί άνθρωποι του τόπου, οι οποίοι επιβράβευσαν την όμορφη προσπάθεια και το άρτιο αποτέλεσμα της εκδήλωσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος με συγκίνηση συνεχάρη το Κ.Η.Φ.Η. Περάματος, το οποίο, όπως είπε, υπεραγαπά για το πολύτιμο έργο, το οποίο προσφέρει, και για την ωραία επετειακή εκδήλωση, την οποία παρεκάλεσε να επαναλάβουν και στο Ρέθυμνο εντός του μηνός Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ηράκλειο, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Παναγίτσας» Μασταμπά, όπου παρακολούθησε την παράσταση με τίτλο «Τέσσερις Μάρτυρες» από τη Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, ο οποίος παρέστη και χαιρέτισε με θερμούς και συγκινητικούς λόγους την παρουσία της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, για την ευγενική πρόσκληση, καθώς και όλους τους κληρικούς και λαϊκούς που κατέκλυσαν την αίθουσα για να παρακολουθήσουν την επετειακή αυτή θεατρική παράσταση.  

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ