ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

“Επίσημη” σέντρα για το απόλυτο ποδοσφαιρικό event του Ρεθύμνου !

0

Tο Ρέθεμνος (www.rethemnosnews.gr) βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει στο κλίμα ..  

   Ως εισηγητής, της εκδήλωσης, ο κ. Βασίλης Σκουντής καλωσόρισε τους αθλητές που συμμετέχουν στα τουρνουά και, εν συνεχεία, έδωσε τον λόγο στην κ. Μαίρη Λιονή, για τον δικό της σύντομο χαιρετισμό. Εκείνη, ως Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, παρουσιάστηκε χαρούμενη και περήφανη που η πόλη μας θα φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο - αθλητικό - γεγονός, ενώ, πρόσθεσε ότι: “Τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές, όχι, μόνο για τον τόπο που τους διοργανώνει, αλλά, για την νέα γενιά που αγωνίζεται και μεταφέρει σε άλλους τόπους, ιδιαίτερες αξίες και ιδανικά”. 

   Έπειτα, τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο οποίος ως Δήμαρχος Ρεθύμνης, τόνισε ότι είναι “ριψοκίνδυνο” και “θαρραλέο” για μια μικρή κοινωνία, όπως, το Ρέθυμνο, να διοργανώσει μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, όμως, η συνεργασία όλων, των φορέων, και, ειδικότερα, με τον κ. Θάνο Παπαδόπουλο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε: “Ο καιρός είναι σύμμαχος μας, παρά, το γεγονός ότι τέτοιου είδους τουρνουά λαμβάνουν χώρα φθινοπωρινή περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθείτε την ζεστασιά των ανθρώπων μας και ως πόλη δε είμαστε μία πόλη που απλά πηγαίνει κάποιος, αλλά, που επιστρέφει. Ας νικήσει ο καλύτερος και ας δώσουμε ραντεβού για την αντίστοιχη διοργάνωση, του 2025”. 

   Στην συνέχεια, απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Νίκος Προβιάς, ο οποίος ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, δεν έκρυψε το όνειρό του: “Όλοι, γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο είναι η πόλη των γραμμάτων και των τεχνών. Το δικό μου όνειρο είναι η πόλη μας να γίνει πόλη του αθλητισμού”. Μάλιστα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ότι με ένα τόσο μεγάλο - αθλητικό - γεγονός, ο αθλητικός τουρισμός γίνεται πράξη, αν σκεφτεί κανείς ότι ως διοργάνωση λαμβάνει χώρα στα τέλη, της τουριστικής περιόδου. Χαιρετισμό στις ομάδες και στους παρευρισκόμενους αθλητές, απεύθυνε και ο κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο οποίος ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου συνεχάρη το όλο εγχείρημα Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ρεθύμνης. 

Ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Μίνι Ποδοσφαίρου, κ. Γιώργος  Μπαστάκης, δε θα μπορούσε να μη κρύψει την δική του ικανοποίηση για την όλη, συνδιοργάνωση, αυτών, των δύο τουρνουά Mini Soccer. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπαστάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Το Ρέθυμνο είναι μια πόλη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλα γεγονότα. Από την μεριά μας, ως ελληνική ομάδα αισθανόμαστε ότι παίζουμε στην έδρα μας, για 3η φορά, τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώντας παράλληλα να εκπροσωπήσουμε τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν το ελληνικό έθνος ως προς την φιλοξενία τόσο ανθρώπων όσο και ποδοσφαιριστών από διαφορετικά μέρη, του κόσμου”. 

   Στην συνέχεια, απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Θάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ως Διευθύνων Σύμβουλος της Socca International, καλωσορίζοντας τα μέλη των ομάδων που παρευρίσκονταν. Δε έκρυψε το γεγονός, μάλιστα, ότι παρά το γεγονός ότι δε κατάγεται από το Ρέθυμνο, αισθάνεται σαν να είναι από εδώ, σαν να είναι μέλος της πόλης, ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι: “Είναι μεγάλη μας τιμή που θα είμαστε, εδώ, για τα επόμενα τρία (3) χρόνια”. Σε αυτό, το σημείο, να τονίσουμε ότι έχει συναφθεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης, Περιφέρειας Κρήτης και Socca International, ώστε, η πόλη μας να “φιλοξενήσει” όχι μόνο το φετινό Socca Champions League (2024), αλλά, και, τα αντίστοιχα, των επόμενων δύο χρόνων (2025 & 2026.  

   Τέλος, τον λόγο πήρε, η Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινων Πόρων της Socca International, η κ. Κέλι Βίνσεντ, η οποία έκανε λόγο για μια παγκόσμια διοργάνωση Socca, για ένα φανταστικό event, το οποίο θα συνεχίσει να ταξιδεύει την  μπάλα του μίνι ποδοσφαίρου σε διαφορετικούς προορισμούς, ανά τον κόσμο. “Αυτή, είναι η μαγεία  του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού”, ολοκλήρωσε.  

   Η συνέχεια, στο ιστορικό γήπεδο, της “Σοχώρας”,,λοιπόν, από αύριο (17/10), μέχρι και την Τρίτη (22/10) με πλούσιο ποδοσφαιρικό υπέρ - θέαμα. Το Ρέθεμνος (www.rethemnosnews.gr), θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει τον παλμό της κερκίδας, και όχι μόνο .. !  Μείνετε συντονισμένοι .. !  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ