ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε κατάληψη το Δημοτικό Σχολείο Ζωνιανών

0

Το Δ.ΣΧ. Ζωνιανών θα παραμείνει σήμερα Παρασκευή 18/10/2024 ΚΛΕΙΣΤΟ ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξαιτίας της αιφνίδιας υποχρεωτικής μετακίνησης εκπαιδευτικού Παράλληλης Στήριξης, χωρίς αντικατάσταση, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Το σχολείο μας έχει ήδη έλλειψη δύο εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης και ύστερα από αυτή την απόφαση το πρόβλημα της διαχείρισης των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας διευρύνεται με έλλειψη τριών εκπαιδευτικών.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση αποτελεί σοβαρή αρνητική παρέμβαση στην ομαλή λειτουργία του σχολείου μας που προσπαθεί να ξεπεράσει τις ήδη υπάρχουσες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Οι όποιες ελλείψεις και αδυναμίες  του εκπαιδευτικού συστήματος δεν μπορούν να αποτελούν αφορμή για τέτοιου είδους διοικητικές αποφάσεις που δυσχεραίνουν το διδακτικό έργο του σχολείου μας.  Οι γονείς των μαθητών και των μαθητριών του Δ. Σχ. Ζωνιανών ζητούν απλά τα αυτονόητα και για το δικό μας σχολείο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητά την ανάκληση αυτής της άδικης απόφασης και στέλνει το μήνυμα προς κάθε εμπλεκόμενο πως τέτοιες αποφάσεις, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.

Οι κινητοποιήσεις αυτές θα συνεχιστούν μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ