ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Φαράγγι Κοτσυφού: Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες - Επιπλέον παρεμβάσεις και μελέτη σήραγγας ζητούν από το υπουργείο

0

 Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο φαράγγι του Κοτσυφού στο Ρέθυμνο, το οποίο είναι κλειστό από τα μέσα Μάρτη. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, αναμένεται η τοποθέτηση των πλεγμάτων από τους εξειδικευμένους εναερίτες, ενώ η οποιαδήποτε καθυστέρηση έχει προκύψει, σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται στη χειρουργική ακρίβεια με την οποία εργάζονται τα συνεργεία για ένα τόσο ειδικό έργο και την προσοχή η οποία απαιτείται

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα ειδικά συνεργεία στο φαράγγι του Κοτσυφού για την παράδοση του έργου. Ήδη έχει κατασκευαστεί ο δρόμος, έχει τελειώσει το τεχνικό κομμάτι για την απορροή των υδάτων, έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί των βράχων και απομένει η τοποθέτηση των ειδικών πλεγμάτων.

Η όποια καθυστέρηση έχει υπάρξει στις εργασίες σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, οφείλεται αφενός στη νέα μελέτη και αφετέρου στην ακρίβεια και την προσοχή που επιβάλλεται για την κατασκευή ενός τόσο απαιτητικού έργου.

Ταυτόχρονα, έχει ζητηθεί από το αρμόδιο υπουργείο η χρηματοδότηση για παρεμβάσεις στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, περαιτέρω καθαρισμούς στο φαράγγι του Κοτσυφού, ενώ σημαντική κρίνεται η έναρξη μελέτης για τη νέα όδευση.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ