ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

«Η κραυγή μου δεν θα σας ξυπνήσει. Δεν ξυπνούν οι κάτοικοι ενός Νεκροταφείου»

0

Την προηγούμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας Studio Rethimno 9,80 και στην εκπομπή «Διάφανη Πόλη», ο Μανώλης Κρεβατσούλης ανακοίνωσε δημόσια την παραίτηση του από την υποψηφιότητα  του για τις Δημοτικές εκλογές του 2023. Με απόλυτο πολιτικό λόγο και ευγενική εκφορά αυτού, ενημέρωσε τους συνδημότες μας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση του.

Βέβαια λίγο-πολύ τα περισσότερα ήταν γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Εκείνα όμως που δεν γνωρίζαμε και τα μάθαμε με την δημόσια παρουσία του, ήταν εκείνα τα δαχτυλίδια που δόθηκαν και πάρθηκαν πίσω. Εκείνες οι υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρήθηκαν και όλα όσα ειπώθηκαν από στόματα «Αγίων»!!! Πράξεις και δράσεις στα παρασκήνια και παραπετάσματα καπνού για θέατρα και έργα που ποτέ δεν θα ανέβουν επί σκηνής. Μια νέα Ντάρα Μανέλα που θα την ζήλευε ακόμα και ο Γιάννης Δαλέτζας. Την περασμένη εβδομάδα ο Μανώλης Κρεβατσούλης έγραψε χωρίς να το ξέρει κάτι από την δική του ιστορία. Όπως κάνουμε όλοι μας κάποιες στιγμές. Άλλωστε έτσι γράφεται και η ανεπίσημη ιστορία της πόλης μας. Από τις μικρές και ανεπίσημες ιστορίες του καθενός. Όμως όλες μαζί κάνουν την άλλη... την επίσημη Ιστορία!!! Και όταν όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους... τότε όλα τα ξεχνάνε.

Όμως να σου πω και κάτι ακόμα ρε Νικόλα;

Τα έχει αυτά ο χρόνος. Σκεπάζει τα πάντα με το πέρασμά του και καλύπτει τις μπουγάδες των επωνύμων, αδιαφορώντας για όλους εμάς τους απλούς και ανεπίσημους ανθρώπους τούτης της πoλιτείας!!!

 Αλλά δεν βαριέσαι αδερφέ.

Δεν ξυπνούν οι κάτοικοι ενός Νεκροταφείου!!!!

Καλά Χριστούγεννα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ