ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ μου Νικόλα..

0

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει "κλείσει" ακόμα από τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές που έγιναν τον Οκτώβρη του 2023. Τότε που η ΝΕΑ ΑΝΤΊΛΗΨΗ  "μάζεψε" το θηριώδες ποσοστό του 67% της προτίμησης των ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ψηφοφόρων του Δήμου Ρεθύμνης, ανακηρύσσοντας για πέμπτη συνεχή θητεία τον κύριο Γιώργο Μαρινάκη, ως Δήμαρχο της πόλης μας!!!

Φαινόμενο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πανελλήνιο γεγονός για συζητήσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έτσι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις περσινές δημοτικές εκλογές, έχει μόλις πέντε μήνες ζωής από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του!!!

Και πριν δοθεί ένας εύλογος αλλά και ευλογημένος χρόνος για να δούμε ως Δημότες προς τα πού πάει το "βαπόρι", άρχισαν τα όργανα και οι γκρίνιες!!!

Η αρχή έγινε από τους κατοίκους στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Καλλιθέας. Η "ανάπλαση" της οδού Κολοκοτρώνη και οι παρεμβάσεις σε άλλες οδούς της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί χώροι στάθμευσης για τα ΙΧ αυτοκίνητα.

Οι επίσης "αναπλάσεις" σε αρκετές οδούς στο κέντρο της Πόλης είχε τα ίδια αποτελέσματα και τις ίδιες γκρίνιες...

Το απελπιστικό και άλυτο για πολλά χρόνια πρόβλημα του κυκλοφοριακού,  που κανένας Δημοτικός σύμβουλος δεν συγκινείται επίσης, οξύνει την γκρίνια των πολιτών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ασύστολη καταπάτηση των Δημοσίων και Δημοτικών χώρων, τα αυθαίρετα μικρομάγαζα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην παλιά πόλη χωρίς κανέναν έλεγχο και αστυνόμευση, επιβαρύνουν και δικαιολογημένα, την δυσφορία των κατοίκων!!!

Σαν να μην έφταναν όλα τα πιο πάνω, ήλθε τούτες τις μέρες "καπάκι" και το διαχρονικό πρόβλημα με τις πολύωρες διακοπές του νερού από την ΔΕΥΑΡ!!!

Μια σύντομη ματιά στα κοινωνικά δίκτυα και στα σχόλια που γράφονται εκεί. Μια επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι ή μια έξοδο σε κάποιο κατάστημα εστίασης, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς την οργή, τον εκνευρισμό, αλλά συνάμα και την απελπισία των κατοίκων της πόλης μας.

Όμως όσο και αν δυσφορούν οι κάτοικοι, εκνευρίζονται οι πολίτες και βρίζουν οι νοικοκυρές και οι καταστηματάρχες πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι:

"Μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".

Μ.Θ.Κ

ΦΩΤΟ: Στέλιος Φαϊτάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ