ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεργασία Ν. Ο.ΠΕ.Ρ. με Παναθηναϊκό

0

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της  εξωστρέφειας και της προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης, ο Ν. Ο.ΠΕ.Ρ. ανακοινώνει, με χαρά και ικανοποίηση, την έναρξη της συνεργασίας με το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Ν. Ο.ΠΕ.Ρ. πρωτοπορεί και ανοίγει τα «φτερά» του, βρίσκοντας ανοικτή την ένθερμη «αγκαλιά» του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και συμφώνησε στην έναρξη μίας πρωτότυπης συνεργασίας.
Το ιστορικό σωματείο του Παναθηναϊκού Α.Ο., με την πληθώρα τίτλων σε αναπτυξιακό επίπεδο, θα συμβάλει στην εξέλιξη των τμημάτων μας, μεταλαμπαδεύοντας την τεχνογνωσία της σε προπονητικό επίπεδο. Στόχος είναι τα παιδιά του Ν. Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και τον αγωνιστικό αθλητισμό, με κοινές προπονητικές δράσεις, κατά καιρούς, αλλά και συνεργασία σε διοικητικό επίπεδο προς τον κοινό, αυτόν, στόχο.
Συστάσεις για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. δεν χρειάζονται, με τον Ν. Ο.ΠΕ.Ρ. να αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την εμπιστοσύνη του και να ευχηθεί για μία αγαστή και παραγωγική συνεργασία».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ