ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης, εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά

0

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη σήμερα, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024, στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, την Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατέθεσε στεφάνι.
Ακολούθως, παρέστη στην Παρέλαση Σχολείων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης, Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών, Οργανώσεων και Σωματείων, Οδηγών και Προσκόπων, Παραδοσιακών και άλλων Συλλόγων/Οργανώσεων με τοπικές ενδυμασίες και Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά το πέρας της παρέλασης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία, το 1940 πριν από 84 χρόνια.

Σήμερα οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων καθημερινά είναι οι θεματοφύλακες της εθνικής ανεξαρτησίας, των δικαίων της Πατρίδας μας. Έναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την ανεξαρτησία της Πατρίδας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από την πλευρά μας έχουμε χρέος να ενισχύουμε συνεχώς την αποτρεπτική ισχύ της Πατρίδας μας ώστε να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Η Ελλάδα αποτελεί σταθερό πυλώνα ειρήνης, σταθερότητας σε ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Βαλκανικής. Είμαστε πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας, και αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την εθνική μας ανεξαρτησία.

Χρόνια Πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ