ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος ο Αστέρας Ρεθύμνου ενόψει Εργοτέλη

0

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου επιστρέφει στο γήπεδο της Σοχώρας, όπου την Κυριακή (30/1), στις 15.00, θα φιλοξενήσει τον αήττητο Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα γυρίζει ως θριαμβεύτρια από το Άργος, αλλά το επικείμενο ματς απέναντι στον Εργοτέλη είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αναμφίβολα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, με την Ηρακλειώτικη ομάδα να μην έχει γνωρίσει την ήττα, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα. Όμως, οι παίκτριες μας κρατούν αλώβητη την έδρα τους, με τη βοήθεια του κόσμου να είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί η θετική παράδοση που δημιούργησαν στον α' γύρο του πρωταθλήματος.

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ»

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Κυριακόπουλος, μίλησε για το επόμενο παιχνίδι σημειώνοντας πως η νίκη στο Άργος έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση, ενώ τόνισε πως πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο του α’ γύρου. «Ο τρόπος που ήρθε η νίκη στο προηγούμενο ματς μας έδωσε μία έξτρα ψυχολογική ώθηση, αλλά το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Είναι ένα καινούριο παιχνίδι που το εξετάζουμε ξανά από την αρχή. Και οι δύο ομάδες είμαστε πλέον διαφορετικές σε σχέση με εκείνο του α’ γύρου. Αν το πάρουμε βάσει βαθμολογίας θα παίξουμε με μία αήττητη ομάδα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με βάση αυτά ο Εργοτέλης είναι το φαβορί για τον αγώνα. Θεωρώ, όμως, πως θα είναι ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι, ενώ όλα τα προγνωστικά σταματούν να υπάρχουν από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής.

Σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζουμε με τον πρώτο ή με τον τελευταίο, πάντα μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, όμως σε κανένα παιχνίδι δεν έχουμε προκαταβάλει την ήττα ή τη νίκη. Μακάρι να βρεθούμε σε μία καλή μέρα, ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε και από κει και πέρα νομίζω πως θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο, καλώντας τον στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στις παίκτριες. «Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, ο κόσμος πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας και της προσπάθειας των κοριτσιών. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, έχοντας την ευκαιρία να δουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς την ερχόμενη Κυριακή».

ΚΑΛΛΙΑ ΒΟΡΡΙΑ: «ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»

Η νεαρή ταλαντούχα μπακ της ομάδας μας, Κάλλια Βορριά, δήλωσε αισιόδοξη για τη συνέχεια στον β’ γύρο της Women’s Football League, ενώ παρά τη δυσκολία της Κυριακάτικης αναμέτρησης τόνισε την πίστη στην ομάδα και τις συμπαίκτριες της. «Η νίκη μας χαροποιεί και μας δίνει μία διαφορετική δυναμική για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Η ψυχολογία μας είναι θετική καθώς είδαμε την ομάδα μας αποτελεσματική στο επιθετικό μισό του γηπέδου και το γκολ να έρχεται με μεγαλύτερη ευκολία πλέον.

Αναμφίβολα, το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι ένα από τα δυσκολότερα του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε το όμορφο ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να δείξουμε φέτος και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η πειθαρχία στο πλάνο μας θεωρώ πως είναι ικανά να μας φέρουν πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα».

Για τη σημασία του κόσμου και την προσφορά του στην ομάδα, τόνισε: «Νομίζω πως το αήττητο που διατηρούμε στην έδρα είναι μια καλή απάντηση στη σημασία που έχει ο κόσμος που έχουμε δίπλα μας στους αγώνες. Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, πιστεύω πως θα μας φέρουν βαθμούς που δεν καταφέραμε να πάρουμε στον α’ γύρο. Η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο αλλάζει καθημερινά προς το καλύτερο και θεωρώ πως θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός γύρος για εμάς».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ