ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν χάνει στο Ρέθυμνο ο Αστέρας

0

Κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα διατήρησε το αήττητο στο Ρέθυμνο φτάνοντας τους 9 βαθμούς, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια, ενώ την επόμενη αγωνιστική στην Σοχώρα περιμένει τις Αβαντίδες Χαλκίδας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

8’ Πρώτη σπουδαία ευκαιρία με την Οτινιάνο να μπαίνει στην περιοχή με ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ της πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

10’ Η Τζόνσον σουτάρει πολύ άουτ.

25’ Η Τζόνσον σε τετ α τετ σουτάρει με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

32’ Απίστευτο γκολ από την Μαρκουτσά. Εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ με την μπάλα να αναπαύεται στο αριστερό «Γ» της εστίας για το 1-0.

42’ Η Τζόνσον έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα της στρώθηκε και από θέση βολής πλάσαρε για το 1-1.

63’ Σε ατομική προσπάθεια, η Οτινιάνο έπιασε το σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

70’ Η Μπετανκούρ σουτάρει από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

72’ Η Ραπάνη βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ αλλά η Κούντου απέκρουσε.

78’ Σουτ της Τζόνσον με την Κούντου να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η διαιτησία: Κουκλάκης, Στεφανίδου, Βράγκου Α.

Οι σκόρερ: 32’ Μαρκουτσά / 42’ Τζόνσον.

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κιαχίδου, Βορριά, Κελαϊδή, Δρακάκη, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Μπετανκούρ, Ραμπέλλο (46’ Μανωλίτση), Μαρκουτσά (90’ Γεωργιακάκη), Οτινιάνο.

Εργοτέλης (Γιάννα Δούκα): Γρηγοριάδου, Φάμπερ, Μπράουν, Τζόνσον, Δρακωνάκη (73’ Φανουράκη), Ραπάνη (90’ Σαριδάκη), Κιουταχιαλή, Σιδηρά, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Καλέση.

 

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με τη στήριξη της τοπικής αλυσίδας S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η μέρα του κοινωνικού προγράμματος στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη έγινε η κλήρωση, όπου 2 τυχεροί (ένας κάτοχος κάρτας μέλους και ένας φοιτητής) παρέλαβαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100 ευρώ, τις οποίες θα εξαργυρώσουν στα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 1197 & 3014 (από 50 ευρώ).

 

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Αστέρας Ρεθύμνου συνεχίζει στην προσπάθεια να συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάχυση των αρχών και πρακτικών της ισότητας των φύλων, προωθεί τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και προασπίζει τα δικαιώματα των γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνου.

«Δεν είσαι η μόνη – Δεν είσαι η μόνη».

(Το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 8π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Στεγάζεται στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, αριθμ. 98, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2831056607, το e-mail: [email protected] και η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/isotitavia.reth).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ