ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβγαλαν ψυχή και πήραν την νίκη τα κορίτσια του Αστέρα

0

Η τύχη γύρισε την πλάτη στο 11' όταν και αποχώρησε τραυματίας η Οτινιάνο όμως με πίστη στο πλάνο και βγάζοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πολύτιμη νίκη στην μάχη που δίνουν για παραμονή. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

3’ Πρώτη καλή ευκαιρία για τις Αβάντιδες με την Κοκοτσάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

11’ Η Οτινιάνο αποχωρεί ως τραυματίας

13’ Η Μανωλίτση κλέβει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πασάρει στην Μπετανκούρ η οποία σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών.

44’ Το 6 σουτάρει από μακριά αλλά δεν ανησυχεί η Κούντου.

48’ Η Κατωπόδη απειλεί από μακριά με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

56’ Η Τζαφέρη σουτάρει από μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

57’ ΓΚΟΟΟΟΛ! Απίθανος συνδυασμός από το δεξί άκρο της επίθεση μεταξύ Κιαχίδου και Δαφέρμου, με την τελευταία να πραγματοποιεί σέντρα ακριβείας στο κεφάλι της Μπετανκούρ η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

75’ Η Δαφέρμου εκτελεί το φάουλ, με την Κελαϊδή να αστοχεί με προβολή από κοντά.

80’ Η Μαρκουτσά εκτελεί από πλάγια θέση το φάουλ, με την Καραμουσαδάκη να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

82’ Η Μάστακ σουτάρει μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

90’+ Η Σταγάκη πιάνει το σουτ από μακριά, με την μπάλα να φτάνει αδύναμα στα χέρια της Γιαννακούλη.

90’+ Η Πλυτά πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την Κούντου να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κελαϊδή, Δρακάκη, Κιαχίδου, Βορριά, Καραμουσαδάκης, Δαφέρμου, Μαρκουτσά, Οτινιάνο (15’ Καραντωνάκη), Μανωλίτση, Μπετανκούρ (87’ Σταγάκη).

Αβαντίδες Χαλκίδας (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου (64’ Μπριασούλη), Τζαφέρη (83’ Αργυρίου), Πύθουλα, Μελισσού, Κατωπόδη, Λάγιου, Μάστακ, Πλυτά, Κοκοτσάκη, Παχάκη (64’ Πρίφτη).

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με τη στήριξη της τοπικής αλυσίδας S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η μέρα του κοινωνικού προγράμματος στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη έγινε η κλήρωση, όπου 2 τυχεροί (ένας κάτοχος κάρτας μέλους και ένας φοιτητής) παρέλαβαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 40 ευρώ, τις οποίες θα εξαργυρώσουν στα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 2038 & 1108 (από 20 ευρώ).

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Αστέρας Ρεθύμνου συνεχίζει στην προσπάθεια να συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάχυση των αρχών και πρακτικών της ισότητας των φύλων, προωθεί τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και προασπίζει τα δικαιώματα των γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνου.

«Δεν είσαι η μόνη – Δεν είσαι η μόνη».

(Το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 8π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Στεγάζεται στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, αριθμ. 98, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2831056607, το e-mail: [email protected] και η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/isotitavia.reth)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ