ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε και την Καλλιθέα η Επισκοπή

0

Οι παίκτες του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και στο πρώτο ημίχρονο, όμως στ ο 48' ο Πολυχρόνης έβγαλε την σέντρα, ο  Σταθοπουλος σούταρε ο Στρέζος απέκρουσε και  σε νέο γύρισμα του Πολυχρόνη, ο Σταθόπουλος με προβολή έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα!!!

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ήρθε και το 0-2 στο 54' με τον Πέτρου να παίρνει την κεφαλιά και να κλειδώνει την νίκη για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η σωστή τακτική της Επισκοπής δεν τους το επέτρεψε με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας την νίκη.  

Η Επισκοπή έφτασε στους 19 βαθμούς! Ενώ χρωστάει ένα ματς για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο, αυτό στην Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα.

Επόμενος αγώνας για τους "Γυπαετούς" είναι την Κυριακή στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη (13:30)

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας (68′ Βασιλούδης), Μπουλούλης, Χατζιδήμπας (46′ Ρώσση), Ντιμίτριους, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Μαρουκάκης (68′ Μάλτσι).

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τσάβος, Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριάντε, Νοικοκυράκης, Πέτρου(75' Σουμπασάκης), Σταθόπουλος(68' Νταρζίσιο) 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ