ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνος στην πρώτη θέση ο Άρης

0

Ο Άρης αίφνηδιασε τον Αστέρα κιπετυχαίνοντας τα δύο γκολ του στις αρχές κάθε ημιχρόνου, 19’ ο Ματαραγκάσι, 48’ Ζότο και πήρε την μεγάλη νίκη που τον έφερε μόνο στην κορυφή. 

Οι δύο ομάδες είχαν κιαλλες ευκαιρίες για γκολ ενώ στο 71' ο Βελονάκης αστόχησε σε πέναλτι. 

Ο αγώνας:

8’ Ο Χρυσαφόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Ματαραγκάσι, αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

18’ Σουτ του Γύπαρη έξω από την περιοχή με την μπάλα πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα.

19’ Ο Κιάτια μέσα στην περιοχή πάσαρε στο Ματαραγκάσι, ο τελευταίος έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά και η μπάλα να κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

34’ Σέντρα σουτ του Χατζηκωνσταντίνου απ ο Χνάρης έδιωξε δύσκολα, ενώ στο… ριμπάουντ ο Ρότζεν σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

48’ Ο Καψαλάκη σούταρε μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ζότο, ο οποίος από κοντά έκανε με σουτ το 2-0.

64’ Ο Ματαραγκάσι έκανε την επικίνδυνη σέντρα σουτ, αλλά ο Παπαδάκης απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

68’ Ο Ρότζεν έκλεψε την μπάλα και σε τετ α τετ έσκαψε την μπάλα, με το τέρμα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

70’ Ο Βελονάκης με τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Κλειδή ο οποίος ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Χνάρη, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

71’ Ο Βελονάκης εκτέλεσετο πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

78’ Ο Ρότζεν σούταρε από μακριά αλλά ο Χνάρης μπλόκαρε εύκολα. 

90’ Ο Γύπαρης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, με τον Τάκα προ κενής εστίας να μην πιάνει σωστά την κεφαλιά και η μπάλα να πέρασε παράλληλα από την εστία.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Αντουράκης, Ζότο, Δασκαλάκης, Ναθαναηλίδης, Καψαλάκης, Χρυσαφόπουλος, Μπαρχαμάι, Σηφακάκης (90’ Μαργκίνι), Κιάτια (87’ Κουταλάς), Ματαραγκάσι (90’ Αντουράκης).

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Άννι (34’ λ.τ. Γερωνυμάκης), Ψυχουντάκης, Μελαδάκης, Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Κλειδής (79’ Τζαγκαράκης), Χατζηκωνσταντίνου (79’ Τάκα), Ρότζεν, Βελονάκης, Γύπαρης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ