ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε τον Άρη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας Περάματος

0

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες αναμετρήθηκαν στα Μισίρια ο Άρης με τον Αστέρα Περάματος αυτή την φορά για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΡ με το σκορ να είναι το ίδιο με εκείνο του Σαββάτου (0-1) και τον Αστέρα να παίρνει προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στο γήπεδο της Αλφάς. 

Το Σάββατο ήταν ο Σπανουδάκης που είχε κρίνει τον αγώνα με γκολ στο τελευταίο λεπτό αλλά αυτή την φορά ο Ρηγάκης ήταν ο πολυτιμότερος του παιχνιδιού. 

Αρχικά στο 27' κέρδισε την αποβολή του Παντερμαράκη που άφησε τον Άρη από πολύ νωρίς με 10 παίκτες και στο 38' πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας έτσι το προβάδισμα για την πρόκριση στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση με τις αψιμαχίες και τις εντάσεις να μην λείπουν. 

 

Ο αγώνας:

Στο 5ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα του Περάματος ο Ματαραγκάτσι έκλεψε την μπάλα αλλά απο ευνοική θέση έστειλε την μπάλα μακριά απο το τέρμα του Νικηφόρου. 

Στο 15' η μπάλα έφτασε στον Γαβαλά, εκείνος σούταρε απο ευνοική θέση αλλά ο Νικηφόρος μπλόκαρε εύκολα. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Σηφακάκης σούταρε εκτός περιοχής με τον Νικηφόρο να ακουμπάει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα και να την διώχνει σε κορνερ. 

Στο 27' ο Ρηγάκης κυνήγησε την φάση, τσίμπησε την μπάλα, ο Παντερμαράκης το ανέτρεψε με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα καθώς ήταν τελευταίος παίκτης. Στην συνέχεια ο Σπανουδάκης εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει δίπλα απο το δοκάρι του Χνάρη. 

Στο 38' έγινε λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Ρηγάκης βρέθηκε απέναντι απο τον Χνάρη και με σουτ έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Σουτ εκτός περιοχής απο τον Σηφακάκη στο 41ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Περάματος δεν είχε θέμα και απεκρουσε εύκολα. 

Το Πέραμα κέρδισε φάουλ στο 57' λίγο έξω απο την περιοχή, ο Δροσάκης το εκτέλεσε με τον Χνάρη να αποκρούει χαμηλά στην γωνία του. 

ο Ναθαναηλίδης έπιασε ένα σουτ στο 66' απο πολύ μακριά, η μπάλα άρχισε να κατεβαίνει προς το τέρμα του Νικηφόρου αλλά κατέληξε λίγο πάνω απο το δοκάρι του. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα απο το 0-2 στο 73ο λεπτό όταν μετά απο σέντρα ο Παπαγιαννάκης δεν μπόρεσε σε κενή εστία να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. 

Άρης : ( Χνάρης,Αντουράκης,Παντερμαράκης, Δασκαλάκης,Ναθαναηλίδης,Μπαρχαμάι,Καψαλάκης,Ζότο,Γαβαλάς, Σηφακάκης,Ματαραγκάτσι) 

Αστέρας Περάματος: (Νικηφόρος, Μόσχονας,Μυρθιανός, Μοσκάι,Μεταξάκης, Παπαγιαννάκης, Τουρνάκης,Μυρθιανός,Σπανουδάκης,Ρηγάκης, Νύκταρης)

Διαιτησία: (Α' διαιτητής: Σαρής Νικόλαος, Βοηθοί: Συργούνη Ελένη, Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ