ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Της "γλίστρησε" η νίκη στις καθυστερήσεις

0

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Επισκοπή είδε να χάνει βαθμούς στις καθυστερήσεις και μετά τα Χανιά όπου δέχθηκε στην τελευταία φάση γκολ και έχασε το παιχνίδι, ήρθε η αναμέτρηση με το Αιγάλεω στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" όπου και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (1-1) και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ένα "διπλό" που θα την έφερνε μέσα στην εξάδα του πρωταθλήματος. 

O Σουμπασάκης κέρδισε στο 28ολεπτο πέναλτι και ο Νταρζίσιο ήταν εύστοχος βάζοντας τους "γυπαετούς" μπροστά στο σκορ, αλλά δυστυχώς στις καθυστερήσεις ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Γκονσάλβες ήταν αρκετό για τον διαιτητή για να καταλογίσει το πέναλτι με τον Τσιλιγγίρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1. 

Πάντως η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πήρε άλλον έναν βαθμό, έφτασε τους 36 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα. 

Επόμενη πρόκληση για την Επισκοπή είναι την Τετάρτη στο ΔΑΚ "Παύλος Βαρδινογιάννης" με αντίπαλο τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο (15:00). 

Ο αγώνας:

Στο 24′ ο Πολυχρόνης έκανε μια κατά μέτωπο επίθεση αλλά προτίμησε να περάσει τη μπάλα διαγώνια αριστερά στον Σταθόπουλο που σούταρε υπό πίεση πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 28′ ο Γκονζάλβες ξεκίνησε μία κούρσα από την άμυνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Σουμπασάκη όπου ανατράπηκε από τον Καλύβα. Ο κ. Κουκούλας καταλόγισε πέναλτι και ο Νταρζίσιο εκτέλεσε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ.

Στο 30′ η κεφαλιά του Μπαρμπαρούση πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 37′ ο Τριμμάτης με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ “σημάδεψε” την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καλογεράκη.

Στο 45′ ο Παναγιώτου πλάσαρε τον εξελθόντα Καλογεράκη και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ο Γκονζάλβες παραχώρησε κόρνερ.

Στο 83′ το διαγώνιο σουτ του Τσιλιγγίρη πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 85′ το σουτ του Σταματάκη πέρασε συρτά λίγο άουτ.

Στο 89′ από το πολύ επικίνδυνο κόψιμο του Χοτζάλι, ο Καραγιάννης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ πριν παρενέβη ο Μπαρμπαρόυση.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 97′ (δύο λεπτά μετά τις καθυστερήσεις) ο κ. Κουκούλας καταλόγισε πέναλτι του Γκονζάλβες πάνω στον Αρναρέλλη. Ο Τσιλιγγίρης ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε παρά την μεγάλη προσπάθεια του Γιάννη Ψαρρά που αντικατέστησε τον Καλογεράκη για τη συγκεκριμένη φάση.

Η διαιτησία: Κουκούλας (Λέσβου), Στεφανής (Καρδίτσας), Θανασιάς (Ηπείρου). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Πιστόπουλος Παπανικόλας (Αιγάλεω).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος (79′ Σταματάκης), Καθάριος, Μπαρμπαρούσης, Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης (98′ Ανδρέου), Τριμμάτης (60′ Τσίτσαρης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης (93′ Ψαρράς), Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σουμπασάκης, Σταθόπουλος (83′ Τσάβος), Νταρζίσιο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ