ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία μετάλλια για τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ στο 1ο Εθνικό κύπελλο ποδηλασίας

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας Πίστας για τους ποδηλάτες-τισσες του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και κατακτώντας 3 μετάλλια.

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρομίο αγωνίστηκαν χθες, Κυριακή 3 Απριλίου, 6 αθλητές-τριες του Συλλόγου μας, όπου με την καθοδήγηση του προπονητή μας, Γιώργου Βαρβεράκη ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, κάνοντας περήφανο τον ΠΑΣ Άτλα για μία ακόμα φορά.

Η πρωταθλήτρια, Αργυρώ Μηλάκη, ήταν κυρίαρχη ξανά, παίρνοντας την 1η θέση στον αγώνα Αποκλεισμού, αλλά και το Σκρατς Γυναικών, αποδεικνύοντας πως είναι η κορυφαία στο είδος της. Όμως, εκπληκτική ήταν και η νεαρή ποδηλάτισσα, Άρτεμις Ταταράκη, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Σκρατς της κατηγορίας Κορασίδων.

Σπουδαία ήταν η εμφάνιση και του Παίδα, Γιάννη Ρυακιωτάκη, ο οποίος έχασε στις λεπτομέρειες ένα μετάλλιο, αφού κατετάγη 4ος σε 200μ. και Elimination, ενώ πήρε την 8η θέση στο Σκρατς. Ανάλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η Νεάνιδα, Κατερίνα Χατζηστεφανή, παίρνοντας την 4η θέση στο Κεϊρίν, ενώ η Αθηνά Τζουλάκη κατέκτησε την 6η θέση στο ίδιο αγώνισμα. Ο Νίκος Γεωργουλάκης, επίσης, ήταν εξαιρετικός, κατακτώντας την 8η θέση στο Κεϊρίν και την 9η θέση στα 200μ. Εφήβων.

Ο ΠΑΣ Άτλας δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περήφανος για τους αθλητές-τριες του, οι οποίοι επαλήθευσαν το εξαιρετικό τους ταλέντο και τη σκληρή δουλειά που πραγματοποιούν με τον προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη. Το μέλλον σας ανήκει.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΤΛΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Αργυρώ Μηλάκη: 1η θέση στον αγώνα Αποκλεισμού, 1η θέση στο Σκρατς Γυναικών.

Άρτεμις Ταταράκη: 3η θέση στο Σκρατς Κορασίδων.

Γιάννης Ρυακιωτάκης: 4η θέση στα 200μ., 4η θέση στο Elimination, 8η θέση στο Σκρατς Παίδων.

Κατερίνα Χατζηστεφανή: 4η θέση στο Κεϊρίν Νεανίδων.

Αθηνά Τζουλάκη: 6η θέση στο Κεϊρίν Νεανίδων.

Νίκος Γεωργουλάκης: 8η θέση στο Κεϊρίν, 9η θέση στα 200μ. Εφήβων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ