ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στην εξάδα η Επισκοπή

0

Οι " γυπαετοί" κάνουν καταπληκτική πορεία από την 7η αγωνιστική και μετά, έχοντας φτάσει τους 42 βαθμούς και εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την παραμονή. 

Ο αγώνας με την Ρόδο ( κατέβηκε με μόλις 11 παίκτες) μπορεί να στράβωσε στην αρχή όμως για άλλη μια φορά οι παίκτες της Ρεθυμνιώτης ομάδας έβγαλαν ψυχή και πήραν αυτό που τους άξιζε. 

Το πρόσωπο της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη που σημείωσε τα πρώτα του 2 γκολ με την φανέλα της Επισκοπής. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πλέον βρίσκεται στην 6η θέση. 

Επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την Κηφισιά. 

Ο αγώνας: 

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό διαγώνιο σουτ από τον Νικολακόπουλο. 

Στο 14' του σουτ του Καραγιάννη έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραγιώργη. 

Έξι λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σουλάι πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-2. 

Η Επισκοπή μείωσε στο 40ολεπτό όταν μετά από έξοχο κόψιμο του Καραγιάννη,  ο Σουμπασάκης έκανε το σουτ και σκόραρε για το 1-2.  

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44' ήρθε η ισοφάριση. Η  μπάλα άλλαξε πόδια από τα πλάγια με τον Εμπόι, τον Σταθόπουλο και πάλι τον Νιγηριανό ο οποίος έκοψε παράλληλα στην εστία και ο Νταρζίσιο από το 1μ. σκόραρε!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, και η ανατροπή ήρθε στο 59' με τον Νοικοκυράκη να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Επισκοπής. 

Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος πάλι παίκτης έπειτα από κόρνερ του Καραγιάννη έπιασε ένα δυνατό αριστερό σουτ και ανέβασε το σκορ στο 4-2. 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Καραγιάννης, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο.

ΡΟΔΟΣ (Κουρμπανάς): Καραγιώργης, Νικολακόπουλος, Κέβυν, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Μάρκοβιτς, Καψάλης, μπότος, Δελαπόρτας, Σουλάι, Παπάζογλου.

Η διαιτησία: Αλάμπεης (Αθηνών), Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Ίσσα (Αθηνών). 4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ