ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χώρισαν οι δρόμοι της Ε.Α.Π. με τον Μουρτζανό

0

Πάντως και οι δύο πλευρές, φαίνεται να μην λένε οριστικό αντίο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασία στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Ε.Α.Π.:

«Μετά από 4 χρόνια συνύπαρξης, κοινής πορείας, φιλοσοφίας και εξέλιξης των παιδιών της ομάδας μας, έφτασε η ώρα για να κλείσει ο κύκλος της συνεργασίας μας με τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό. Μια αμφίδρομη συνεργασία με όμορφες στιγμές, πολλά και σημαντικά κέρδη για όλους μας, αλληλοσεβασμό λύθηκε κοινή συναινέσει και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, ο Πρόεδρος και η διοίκηση δεν λένε αντίο, αλλά εις το επανιδείν στον προπονητή και Άνθρωπο Φίλιππο Μουρτζανό, με τον οποίο βάλαμε ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας, η πόρτα της οποίας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν. Οι θερμότερες ευχές μας τον συνοδεύουν για το επόμενο βήμα της προπονητικής του πορείας, μα και για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, πάντα με επιτυχίες και υγεία».

Τι αναφέρει ο Φίλιππος Μουρτζανός;

«4 χρόνια οδηγός για την επόμενη μέρα... Ευχαριστώ αρχικά όλους του ποδοσφαιριστές και συνεργάτες μου μέσα σε αυτή την τετραετία..Επίσης, τον τεχνικό διευθυντή κ.Δομαζάκη Δημήτρη, τον Γενικό αρχηγό κ.Χαραλαμπάκη Μπάμπη όπως και τον άμεσο συνεργάτη μου φέτος κ.Πολύχρονο Κώστα. ..

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ.Βερνάδο Νίκο, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του , σε όλη αυτή την πορεία, ένας διοικητικός παράγοντας που έχει ανάγκη το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο...

...Ε.Α.Π για πάντα στην καρδιά μου»...

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ