ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε με εμπειρίες και βραβεία από το Elite Neon Cup ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες, παραστάσεις και μνήμες που θα τους μείνουν αλησμόνητες επέστρεψαν στο Ρέθυμνο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ρεθύμνου, οι οποίοι συμμετείχαν στο Elite Neon Cup Κ10, το οποίο διεξήχθη στην Κόρινθο.

Μία από τις σπάνιες ευκαιρίες για να διευρύνουν τους ποδοσφαιρικούς τους ορίζοντες είχαν οι παίκτες του τμήματος Κ10 που ταξίδεψαν ως την Κόρινθο για τη σπουδαιότερη διοργάνωση της χώρας μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν και παρακολούθησαν κορυφαίους συλλόγους από την Ελλάδα και την Ευρώπη προσθέτοντας σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις.

 Αστέρας κέρδισε άπαντες με την άψογη συμπεριφορά της εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κατακτώντας το Κύπελλο Fair Play, έπειτα από ψηφοφορία των αντιπάλων. Να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας Ρεθύμνου κατέλαβε την 16η θέση, ενώ πρωταθλητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό.

Για τη σπουδαία αυτή συμμετοχή της Ακαδημίας  μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Μπαστάκης, ο οποίος εξήρε τη διοργάνωση, αλλά και την αποστολή του Αστέρα Ρεθύμνου, υποσχόμενος για ανάλογες συμμετοχές στο μέλλον: «Η συμμετοχή σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση μειώνει τις αποστάσεις και δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να ζήσουμε ξεχωριστές ποδοσφαιρικές στιγμές. Οι αθλητές της ακαδημίας μας και οι γονείς τους εκπροσώπησαν επάξια μέσα από την αγωνιστική τους προσπάθεια και την γενικότερη συμπεριφορά τους αυτό που πρεσβεύει η φιλοσοφία της ομάδας μας. Σπουδαιότερη απόδειξη αυτού η κατάκτηση του κυπέλλου fair play μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας των αντιπάλων μας. Συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα γεμάτοι περηφάνια και εμπειρίες σχεδιάζοντας την επόμενη αγωνιστική περίοδο με ανάλογου επιπέδου συμμετοχές και διοργανώσεις».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(Α’ Γκρουπ)
Ολυμπιακός – Turan FC       4-1
Αστέρας Ρεθύμνου – Thunders FC 0-12
Turan FC – Αστέρας Ρεθύμνου      7-2
Ολυμπιακός – Thunders FC  4-1
Ολυμπιακός – Αστέρας Ρεθύμνου 12-0
Turan FC – Thunder FC        5-3

Πλέι οφ (θέσεις 13-16)
Αστέρας Ρεθύμνου – Πανιώνιος    3-5

Θέσεις 15-16
Χιμπέρνιαν – Αστέρας Ρεθύμνου 5-3

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ