ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δίδυμο τους Δεληγιαννάκη- Παπαδάκη η Δόξα Πλατανέ

0

Οι δύο προπονητές είχαν εργαστεί ξανά μαζί στον Άρη Ρεθύμνου, ενώ από την πλευρά του ο Δεληγιαννάκης θα συνεχίσει για τρίτη διαδοχική χρονιά στον πάγκο της Δόξας Πλατανέ.

Η ανακοίνωση της Δόξας Πλατανέ:

«Με μεγάλη χαρά η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Μιχάλη Δεληγιαννάκη και ταυτόχρονα την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Άρη Παπαδάκη.
Με ένα σπουδαίο προπονητικό δίδυμο θα πορευθεί η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-23 στην Α’ ΕΠΣΡ. Ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης θα καθίσει για 3η σερί χρονιά στον πάγκο της Δόξας Πλατανέ, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος και πρώην συνεργάτης του. Ο λόγος για τον Άρη Παπαδάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον «Διόσκουρο» του στην καθοδήγηση της ομάδας την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Να σημειώσουμε ότι είχαν συνεργαστεί το 2009 στον Ρεθυμνιακό και τη διετία 2018-20 στον Άρη Ρεθύμνου, ενώ ο Άρης Παπαδάκης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από το 2017.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία που μας γεμίζει αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά. Η Διοίκηση της Δόξας Πλατανέ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Άρη Παπαδάκη και τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, ούσα σίγουρη για το επιτυχές αποτέλεσμα της».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ»
Την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας εξέφρασε ο κόουτς Μιχάλης Δεληγιαννάκης, ο οποίος τόνισε:

«Ήταν κάτι που το ήθελα, το να συνεχίσω τη συνεργασία με την Δόξα Πλατανέ. Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της ομάδας και ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Βαρούχα. Μακάρι όλα να κυλήσουν όπως θέλουμε και να πραγματοποιήσουμε αυτά που οραματιζόμαστε».
Σχετικά με την προσθήκη του Άρη Παπαδάκη στο τεχνικό τιμ σημείωσε: «Είναι μία πολύ ωραία εξέλιξη η προσθήκη του Άρη γιατί έχουμε συνεργαστεί ξανά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Είναι μία σημαντική ενίσχυση».

ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ»
Ο νεοαφιχθείς προπονητής της ομάδας μας, Άρης Παπαδάκης, στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε άπαντες για αυτή τη νέα συνεργασία, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι να φτάσει η Δόξα στη θέση που της αρμόζει.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Βαρούχα και το Δ.Σ. της Δόξας Πλατανέ που μου άνοιξαν την πόρτα της επιστροφής στην ομάδα που κατά το παρελθόν υπήρξε σταθμός για τη μετέπειτα προπονητική καριέρα μου. Άλλωστε έχω συνδεθεί με την ομάδα και ως ποδοσφαιριστής, γνωρίζοντας τι εστί Δόξα Πλατανέ! Είναι τιμή μου να επιστρέψω στην ομάδα που τόσο τα μέλη όσο και ο φίλαθλος κόσμος της με αγκάλιασαν και με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή.
Στόχος της επιστροφής μου, σε συνεργασία με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Μιχάλη Δεληγιαννάκη, είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου δημιουργώντας σταθερές βάσεις έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στο εγγύς μέλλον στη θέση που της αρμόζει».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Ο Άρης Παπαδάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο στις 27/8/1984, με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο να εκφράζεται από πολύ νωρίς. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ΕΑΡ 2000, στα Ακούμια, την Πηγή Τρικάλων, την Σύβριτο, τον Ρεθυμνιακό, τον Ψηλορείτη, αλλά και την ομάδα μας, Δόξα Πλατανέ. 
Μετέπειτα πήρε το πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’, συνεχίζοντας να προσφέρει στο αγαπημένο του άθλημα από τη θέση του προπονητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ
2004-2005 Ακαδημία Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ
2008-2015 Ακαδημία Ρέθυμνο Π.Σ.
2012-2013 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στον Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010 (Α’ ΕΠΣΡ)
2012-2013 Προπονητής στην ομάδα παίδων του Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010 
(κατάκτηση πρωταθλήματος παίδων ΕΠΣΡ)
2013-2014 Προπονητής στον Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010 (Α’ ΕΠΣΡ)
2014-2015 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στη Π.Α.Ε. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ UNDER 19 (Β’ ΕΘΝΙΚΗ)
2015-2016 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στη Α.Ε. ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Α’ ΕΠΣΡ)
2015-2016 Ακαδημία της Α.Ε. ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ
Νοέμβριος 2016-2017 Προπονητής στη Α.Ε. ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Α’ ΕΠΣΡ)
2017-2018 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α’ ΓΥΡΟΣ) (Α’ ΕΠΣΡ)
2017-2018 Προπονητής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Β’ ΓΥΡΟΣ) (Α’ ΕΠΣΡ)
2017-2018 Προπονητής στην ομάδα νέων-παίδων του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
2018-2019 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α’ ΕΠΣΡ)
2018-2019 Προπονητής στην ομάδα νέων Κ16 του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
2019-2020 Βοηθός Προπονητής-Γυμναστής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α’ ΕΠΣΡ)
2020-2021 Προπονητής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
2021-2022 Προπονητής στον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α’ ΕΠΣΡ)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ