ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύμπραξη Δυνάμεων σε επίπεδο Ακαδημιών

0

 Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament» μιας πρωτοποριακής διοργάνωσης όπου δεν αποτέλεσε απλά ένα καθαρά αγωνιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομών, Ο.Φ.Αρμένων και Α.Ο. Ρεθυμνιακός, οι διοργανωτές αυτού του ξεχωριστού τριημέρου (23-25 Μαρτίου 2024) αποφάσισαν να πορευτούν μαζί σε επίπεδο Ακαδημιών ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι.

Έτσι, λοιπόν, οι δύο ακαδημίες με γνώμονα πάντα την εμπιστοσύνη που νιώθουν οι γονείς στους έμπειρους προπονητές-παιδαγωγούς των δυο ιστορικών τμημάτων υποδομής της πόλης μας και φυσικά το καλό των μικρών παιδιών και έχοντας ως στόχο η ακαδημία να είναι αυτή που θα είναι συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα τμήματα υποδομής και την ανδρική ομάδα, θα συνεχίσουν με κοινή φιλοσοφία, έργο και προοπτικές το έργο τους.

Τα παιδιά τα οποία βρίσκονται τόσο στην ακαδημία του Ο.Φ.Α., όσο και σε εκείνη του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις κατάλληλες γνώσεις πάνω σε σημαντικά κομμάτια που αφορούν το ποδόσφαιρο και θα μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην ομάδα της Youth League, στο Παγκρήτιο αντίστοιχο πρωτάθλημα που είναι μια μεγάλη πρόκληση για τα ταλέντα της πόλης μας, όσο και σε εκείνες της Κ16, αλλά και των ανδρικών τμημάτων, όπου πλέον ο Ρεθυμνιακός με την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική τους δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία ανάδειξης, όταν θα έχουν φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο.

Πάνω από όλα όμως θα έχουν γνωρίσει την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου αποκτώντας γνώσεις και ποδοσφαιρική παιδεία από ανθρώπους που είναι έμπειροι και με αγάπη προς τα παιδιά γνωρίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που έχουν στο μέλλον.

Πλέον μετά την χτεσινή συνάντηση που είχαν οι Διοικήσεις και των δύο ιστορικών συλλόγων, με επικεφαλείς τους Προέδρους κ.Γιώργο Δρουδάκη και κ.Κωστή Παπαδάκη, αλλά και τους Τεχνικούς Διεθυντές, Ναπολέων Σκουλούδη και Γιώργο Κωσταράκο, ξεκίνησε μια κοινή πορεία που μόνο στόχο έχει την πιο όμορφη και ελπιδοφόρα επόμενη ημέρα στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ