ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Κλείνουν οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών- Μηνύματα στους προέδρους των ΠΑΕ και την Κροατία

0

Οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν και η αρμοδιότητα για τον έλεγχο κατα την είσοδο των οργανωμένων φιλάθλων στα γήπεδα μεταφέρεται από τις ομάδες στην Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν.

Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών και με εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη σκιά της δολοφονικής επίθεσης χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον πρωθυπουργό να τονίζει στη συνέχεια ότι οι πρόεδροι των ΠΑΕ είναι οι πρώτοι που έχουν χρέος να περιφρούρήσουν το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για "υπηρεσιακή αστοχία της ΕΛΑΣ" στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποσείοντας έτσι πολιτικές ευθύνες. Υπενθυμίζεται ότι οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν αφέθηκαν ανενόχλητοι να διασχίσουν τη χώρα, παρότι ήταν γνωστές οι κινήσεις τους και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους. Σχολίασε επίσης ότι το φαινόμενο της αθλητικής βίας έχει μεταφερθεί από τα γήπεδα στους δρόμους, "με τον παλιό οπαδικό φανατισμό να γίνεται συχνά άλλοθι του ποινικού υποκόσμου ή του περιθωρίου και μερικές φορές να αποκτά και πολιτικά χαρακτηριστικά."

 

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ