ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Μάστιγα οι μεθυσμένοι που μπαίνουν στα αεροπλάνα, λέει ο CEO της Ryanair - Συχνό φαινόμενο στα ελληνικά νησιά

0

Οι επιβάτες αεροπλάνων θα πρέπει να περιορίζονται σε δύο ποτά στα αεροδρόμια, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Μάικλ Ο' Λίρι.

Ο κ. Ο' Λίρι δήλωσε ότι η εισαγωγή ορίων αλκοόλ στα αεροδρόμια θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση της αύξησης των διαταραχών στις πτήσεις.

Τα βίαια ξεσπάσματα συμβαίνουν εβδομαδιαίως λόγω του αλκοόλ, είπε, ειδικά όταν αυτό αναμιγνύεται με άλλες ουσίες.

«Δεν επιτρέπουμε στους ανθρώπους να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως συνεχίζουμε να τους βάζουμε σε αεροσκάφη στα 33.000 πόδια»
δήλωσε στην Daily Telegraph .

Οι «δύσκολοι προορισμοί»

Τα μέλη του πληρώματος και άλλοι επιβάτες έχουν γίνει στόχοι, σύμφωνα με τον κ. Ο' Λίρι. Οι καθυστερήσεις επιτείνουν το πρόβλημα, με μεγαλύτερο χρόνο κατανάλωσης αλκοόλ στα αεροδρόμια.

«Τον παλιό καιρό, οι άνθρωποι που έπιναν πολύ, τελικά έπεφταν κάτω ή αποκοιμούνταν. Αλλά τώρα αυτοί οι επιβάτες παίρνουν και δισκία και σκόνη», πρόσθεσε.

«Είναι το μείγμα. Έχεις πολύ πιο επιθετική συμπεριφορά που γίνεται πολύ δύσκολο να διαχειριστείς».

Ο κ. Ο' Λίρι είπε ότι ήταν δύσκολο για τις αεροπορικές εταιρείες να εντοπίσουν τους μεθυσμένους ανθρώπους στην πύλη, ειδικά όταν επιβιβάζονται ομαδικά.

«Εφόσον μπορούν να σταθούν όρθιοι, θα περάσουν. Στη συνέχεια, όταν το αεροπλάνο απογειώνεται, βλέπουμε την κακή συμπεριφορά», είπε.

Το προσωπικό της Ryanair ψάχνει τις τσάντες για αλκοόλ πριν οι επιβάτες επιβιβαστούν σε πτήσεις προς την Ίμπιζα, έναν από τους «προορισμούς πάρτι» όπου εντοπίζονται περισσότερα προβλήματα αυτού του είδους.

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ