ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τραγωδία στο Οροπέδιο Καθαρού: Παραδόθηκε ο δράστης

0

Παραδόθηκε ο δράστης που φέρεται να πυροβολούσε στον αέρα και να τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 36χρονο στο οροπέδιο Καθαρού κατά την διάρκεια γλεντιού.

Ο δράστης 32 ετών, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν συνέβη η τραγωδία πέταξε το όπλο σε σημείο που δεν θυμάται.

Τραγωδία με μπαλοθιές: Παραδόθηκε ο δράστης - Θρήνος για τον 36χρονο Γιώργο - Politica.gr

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά την διάρκεια γλεντιού για την κουρά των προβάτων. Οι συγκεντρωμένοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και τότε ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον 36χρονο στο θώρακα.

Τραγωδία στο Καθαρό: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου - GOODnet.gr ειδήσεις, νέα & άρθρα από Κρήτη, Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι.

Το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με τους άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου να συλλαμβάνουν τον 32χρονο ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Το θύμα, Γιώργος Ν. είναι πατέρας ενός παιδιού.

Ο δράστης θα οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα Λασιθίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη χθες (03.07.2024) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (03.07.2024) απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο 32χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπών πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου συνελήφθη ο 32χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

cretapost.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ