ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Προβληματισμός για την λειψυδρία και στα Χανιά

0

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, κ. Νίκη Αποστολάκη, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ κ. Μανόλης Κασαπάκης, ο Διευθυντής Περιοχής Χανίων του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Στέλιος Μαναρωλάκης, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Γιάννης Παπαγιαννάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Ο.Α.Κ. Α.Ε.

Η συνάντηση,  προκλήθηκε μετά τις πολύωρες διακοπές που προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα σε επιχειρήσεις και κατοικίες, λόγω της εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ,  στην ευρύτερη περιοχή των Μυλωνιανών.

Στη διάρκεια της χρήσιμης συνάντησης που έγινε, τέθηκαν προς συζήτηση όλα τα κρίσιμα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και με ποιους τρόπους μπορούν αυτά, ν’ αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως ήταν μια  χρήσιμη συνάντηση που θα βοηθήσει σημαντικά, ώστε να ελαχιστοποιηθούν  οι αιτίες που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες σε πολλές περιοχές των Χανίων. Για το λόγο αυτό, διατυπώθηκαν προτάσεις και τέθηκαν οι βασικές προτεραιότητες για το πως αυτές θα δρομολογηθούν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ