ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σοκαρισμένοι στην Πυροσβεστική από το θάνατο του Χριστόφορου!

0

 Ένα νέο παιδί με πολλά όνειρα για τη δουλειά και πολύ πάθος για την Πυροσβεστική Υπηρεσία περιγράφουν οι συνάδελφοι του τον 32χρονο Χριστόφορο Χρηστάκη που έχασε τόσο αδόκητα τη ζωή του χθες, ενώ κολυμπούσε στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Ο άτυχος Αξιωματικός ειδικών καθηκόντων είχε μόλις έναν χρόνο στην υπηρεσία, όταν ως πληροφορικάριος βρέθηκε στην Πυροσβεστική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Όσοι τον γνώριζαν βρίσκονται σε σοκ, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και στην Υπηρεσία για την πρόωρη απώλεια του.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή - αν πρόκειται για πνιγμό, αν ήταν ατύχημα, ή αν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια - αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος όπως εγραψε το CRETALIVE είχε πάει εκδρομή στο φαράγγι του Κουρταλιώτη με μία φίλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της πεζοπορίας ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νερό για να κολυμπήσει ενώ η κοπέλα συνέχισε την πορεία της φτάνοντας στη γέφυρα του Πρέβελη. Εκεί, όμως διαπίστωσε ότι ο 32χρονος αργούσε να επιστρέψει και κάλεσε τις αρχές ζητώντας συνδρομή.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πυροσβεστών, ανδρών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και εθελοντών. Η προσπάθεια για τον εντοπισμού του 32χρονου δεν σταμάτησε ούτε όταν έπεσε το σκοτάδι. Δυστυχώς, γύρω στις 11 το βράδυ ο άτυχος 32χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ