ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, κ. Νικόλαος Μαρκογιαννάκης συνοδευόμενος από τον Τέως Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας – Νέας Ζηλανδίας, κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη  για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών, του Τουρισμού και του Πρωτογενούς τομέα, που αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού.  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της τουριστικής προβολής. Aπό την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και τις δράσεις του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και στις οποίες η Περιφέρεια Κρήτης παραμένει πάντα αρωγός.  Με την ευκαιρία μάλιστα της συνάντησης οι κ.κ, Μαρκογιαννάκης και Τσουρδαλάκης μετέφεραν τις ευχαριστίες της Προέδρου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, κας Αργυρώς Μιχελάκη για την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε πρόσφατες δράσεις της Ένωσης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης ευχήθηκε τέλος, στον κ. Μαρκογιαννάκη  καλή επιτυχία στο έργο του, που όπως επεσήμανε είναι εξαιρετικά σημαντικό για την προώθηση των ζητημάτων της Κρήτης και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ