ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου καλύπτουν 100% τη φιλοξενία των πληρωμάτων πυροσβεστικών εναέριων μέσων που δίνουν μάχη στο Αμάρι

0

Ήδη από τα προηγούμενα 24ωρα είχαν γίνει γνωστές οι πληροφορίες ότι τα πληρώματα που έχουν έρθει στην Κρήτη προκειμένου να δώσουν την μάχη με την μεγάλη φωτιά που μαίνεται στο Αμάρι, αντιμετώπιζαν προβλήματα τόσο με την διαμονή τους όσο και με την καθημερινότητα τους.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, έπειτα από επικοινωνία του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) με τον Δήμο Ηρακλείου, του ζητήθηκε η συνδρομή για την φιλοξενία των πληρωμάτων των εναέριων μέσω που επιχειρούν στην μεγάλη φωτιά στη νότια Κρήτη.

Έπειτα από επικοινωνία του Δήμου Ηρακλείου με την Ένωση Ξενοδοχών Ηρακλείου, η τελευταία ανταποκρίθηκε πλήρως καλύπτοντας στο 100% την φιλοξενία των μελών των πληρωμάτων που βρίσκονται στο νησί.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός έχει επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Αμαριου Παντελή Μουρτζανο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ηρακλείου στην δοκιμασία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ