ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη: έχασαν την πτήση γιατί άρχισε να την κλωτσάει στο αεροδρόμιο

0

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο ασφυκτικά γεμάτο αεροδρόμιο Ηρακλείου ανάμεσα σε ζευγάρι Γερμανών, 27 και 19 ετών αντίστοιχα, που επρόκειτο να αναχωρήσει για Νυρεμβέργη μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νότιο Ρέθυμνο.

Βραδινές ώρες της Παρασκευής και ενώ βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο των αναχωρήσεων άρχισαν να λογομαχούν έντονα. Ο 27χρονος είχε, όπως αναφέρεται, ξοδέψει και τα τελευταία τους χρήματα για να αγοράσει αλκοόλ.
Η 19χρονη εκνευρισμένη μπήκε στο κτίριο των αναχωρήσεων, ωστόσο μετά από τηλεφωνική κλήση του συντρόφου της, βγήκε και πάλι έξω με αποτέλεσμα να εκτυλιχθεί δεύτερο επεισόδιο μεταξύ τους. Ο 27χρονος άδειασε πάνω στη φίλη του το περιεχόμενο από ένα μπουκάλι μπίρας, ενώ άρχισε να κλωτσάει μία εκείνη, μία τις αποσκευές τους.

Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα όπου η 19χρονη κατέθεσε ότι ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει άλλες δύο φορές στη χώρα τους. Ο νεαρός Γερμανός που έχασε την πτήση της επιστροφής, θα δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ