ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Alevizo μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Introvador"

0

Έπειτα από μια μακρόχρονη αναζήτηση ήχων από την Κρήτη στο Λονδίνο κι από το Λονδίνο στο Μεξικό, ο Alevizo συγκεντρώνει τις εμπειρίες του σε 8 γνήσιες συνθέσεις με αναφορές στην Κρήτη, στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη.

  Το άλμπουμ ξεκινά με το τραγούδι ‘’Bar Colombiano’’ περιγράφοντας μια βραδιά από τις πολλές σ’ενα κολομβιανό μπαρ στο Seven Sisters του Λονδίνου. ‘’You will be truly missed even though I just found peace…’’ μας τραγουδάει ο Alevizo και ο πρωταγωνιστής φτάνει στο τέλμα έχοντας μόνη λύση να αναγεννηθεί μέσω της συμφιλίωσης του με τον περίγυρό του. To βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Domenico Bar του Κυριάκου, αυθόρμητα, χωρίς σενάριο και με πολλά εξωτικά κοκτέιλ.

  Αξιοσημείωτα είναι το ‘’Anyone but me’’ και το ‘’Hold On’’ τα οποία εμφορούνται στιχολογικά από την κουλτούρα της Κρήτης αλλά και του αμερικάνικου νότου. Το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ ‘’Introvador ’’ είναι μια κατάθεση και προσφορά στα εσωστρεφή μέλη της φυλής και ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια αυτού του άλμπουμ.

   Στο ‘’Como Tu’’, ο Alevizo συνδιαλέγεται με την ταλαντούχα Celia Kleindienst σε ένα γλυκόπικρο ντουέτο μιλώντας για ανθρώπινες σχέσεις και επιθυμίες. Ξεχωρίζουμε τα φωνητικά μεταξύ των δύο αλλά και το fingerstyle κιθαριστικό σόλο προς το τέλος του κομματιού. Στο Candyland πρωτοστατεί το Tres Cubano και η τρομπέτα του Νick Walters ενώ στο Falling star το σόλο της Gibson SG υπόσχεται πολλά και δίνει ακόμα περισσότερα. Τέλος, το ‘’Love me tonight’’ εστιάζει στην εφήμερη ομορφιά της στιγμής και της ανθρώπινης σύνδεσης.

Ο Alevizo γεννήθηκε στο Ζαρό Ηρακλείου Κρήτης. Ζεί και παίζει μουσική στο Λονδίνο σε 3 διαφορετικά πρότζεκτ, ενώ επισκέπτεται συχνά την Κρήτη για έμπνευση αλλά και για μουσικές εμφανίσεις.

Ακούστε και επικοινωνήστε:

Email: [email protected]

FB: Georgios Alevizo

Instagram: g_alevizo

Spotify:https://open.spotify.com/album/006yv95pAiESXkcvweyJTx?si=DpczpIxsRWOp782vSkanIA

YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=OIpyxzHNvnM

Tik Tok: @alevizo
 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ