Ο Μανώλης Καρνιωτάκης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο μετέφερε τις μνήμες από το ενετικό λιμάνι μιας άλλης εποχής αλλά και να αναδείξει την ιδιαίτερη κουζίνα που έχει αναπτυχθεί στο Ρέθυμνο με αξιοποίηση των αλιευμάτων από το Κρητικό Πέλαγος.
Μαζί του ήταν ο βραβευμένος chef και κύριος εκφραστής της υψηλής ψαροφαγίας του νησιού Χρήστος Λάπας που μίλησε για τα μυστικά των ψαριών και έφτιαξε κακαβιά του καϊκιού παρέα με τους ψαράδες του λιμανιού.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΚΗΣ