ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε οδό λακκούβας έχει μετατραπεί η Κολοκοτρώνη στην Καλλιθέα

0

Σεληνιακό τοπίο θυμίζει η οδός Κολοκοτρώνη που σκάβεται και ξανασκάβεται από το περασμένο καλοκαίρι, άλλοτε για να γίνει η ανάπλαση, άλλοτε λόγω των έργων της ΔΕΥΑΡ κι άλλοτε για να περάσουν οι οπτικές ίνες.

Η αγανάκτηση των κάτοικων που το καλοκαίρι αντιμετώπισαν τη σκόνη και το χειμώνα τη λάσπη, έχει χτυπήσει «κόκκινο», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.   

«Τα πάντα γύρω είναι σκαμμένα εδώ και μήνες. Και πάνω που λέμε τέλειωσε πια ο εφιάλτης, έρχεται ο επόμενος και σκάβει πάλι», είπε φανερά εκνευρισμένη μια κάτοικος της περιοχής που μένει σε πολυκατοικία περίπου στο μέσον της οδού, τονίζοντας ότι «το έργο κοντεύει να χρονίσει. Τί περιμένουν και δεν φτιάχνουν το δρόμο». Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δυσκολία που αντιμετωπίζουν πλέον οι κάτοικοι στην εύρεση μιας θέσης στάθμευσης. «Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει. Είχαμε και πριν πρόβλημα να βρούμε μια θέση στάθμευσης αλλά τώρα το πρόβλημα είναι πλέον τεράστιο. Οι θέσεις που απέμειναν είναι λίγες και όποιος δεν τις προλάβει αναγκάζεται να παρκάρει πολύ μακριά. Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε να κατεβάσω τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ, γιατί ο δρόμος είναι πια πάρα πολύ στενός. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους. Εμείς ήδη σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε, γιατί ως οικογένεια έχουμε δύο αυτοκίνητα και δεν έχουμε τί να τα κάνουμε».

Ένας ακόμη κάτοικος αναφέρθηκε στα ατυχήματα που υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα που γίνονται τα έργα. «Σχεδόν καθημερινά είχαμε πτώσεις ανθρώπων που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο. Ας το τελειώσουν πια αυτό το έργο και ας ρίξουν καινούρια άσφαλτο, να μπορούμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Ωστόσο, όπως είδα σήμερα στο τέρμα της Κολοκοτρώνη, σε σημείο που είχαν ολοκληρωθεί τα πεζοδρόμια, έβγαλαν τους κυβόλιθους και ξανασκάβουν! Ως που θα πάει πια αυτό με την προχειρότητα και την ασυνεννοησία τους;»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ