ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως δεν υπήρξε ηλεκτροπληξία στο Πειραματικό Γυμνάσιο τον περασμένο Γενάρη

0

Η πρώτη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι παρατάξεις της μειοψηφίας έθεσαν τα ερωτήματα τους και η πλειοψηφία απάντησε ανάλογα.

Η είδηση που άφησε πάντως το αποτύπωμα της από αυτή την συνεδρίαση ήταν η ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Γιώργη Μαρινάκη, ότι σύμφωνα με τα πορίσματα της Επιθεώρησης Εργασίας αλλά και του Τεχνικού Επιμελητηρίου που προέβησαν σε πραγματογνωμοσύνη, δεν υπήρξε ηλεκτροπληξία στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου στις 16 Ιανουαρίου 2024, όπως είχε γίνει γνωστό.

Υπενθυμίζουμε πως είχε ανακοινωθεί πως καθηγητής είχε τραυματιστεί ελαφρά από ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος και ακολούθως είχαν γίνει έντονες διαμαρτυρίες, καταλήψεις στα σχολεία και πολλές σχετικές ανακοινώσεις από τοπικούς φορείς.

Η υπόθεση προφανώς θα λάβει την δικαστική οδό για να ξεκαθαρίσει πλήρως, ωστόσο, οι δύο πραγματογνωμοσύνες έχουν προκαλέσει αίσθηση. Και καλώς θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση διότι ουδείς έχει το δικαίωμα να αναστατώνει χωρίς λόγο την πόλη αλλά και η πόλη αν έχει κάποιος πρόβλημα θα πρέπει να αναδεικνύεται και να επιλύεται. Όπως και να έχει η κατάληξη του θέματος αυτού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ